Pyöreä paikka

lavasohva%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

ruusut%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5457%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

havupuu%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%8

Otsikko viittaa grillauspaikan muotoon, siitä tuli kuin tulikin melkein pyöreänmuotoinen, niin kuin toivoinkin. Hieman annoin miehelle periksi kun terassia rakennettiin 😉 Jos katsotte tuonne lavasohvan taakse (eka kuva), niin huomaa ettei pyöreys toistu siellä. Kukapa sinne sohvan taakse kurkkii! Mutta alueesta tuli tosi kiva ja onpa kehuja tullut vierailtakin. Pidän kun pihalla on pyöreitä muotoja talon ympärillä. Esimerkiksi tuo sora-alue joka kuvasta pilkistää, niin sekin on pyöreä ja nyt grillauspaikka sopii paikalleen paremmin. 

On tuo meidän isi ihana kun kuuntelee ja toteuttaa minun toiveita. Nyt kun miettii kuusi vuotta taaksepäin, niin paljon me ollaan saatu aikaiseksi oman kodin pihalla ja seinien sisäpuolella. Seitsemän vuotta sitten alettiin rakentamaan ja vuoden päästä siitä muutettiin kotiin. Koti tuntui heti kodilta ja meni minne huoneeseen tahansa näki oman kädenjäljen. Seinissä, lattiassa, ihan joka nurkassa.. Tänä päivänäkin saunan lauteilla istuessani saatan katsoa paneeleita ja mieleen muistuu kuinka viimeisilläni raskaana maalasin niitä ja otin mittoja ylös millaiset saunanlauteista tulisi. Tai ulkona nurmikonleikkuussa katse osuu kivijalkaan ja hymyillen muistelen kuinka konttasin maha pyöreänä ja vuorasin kivijalkaa valkoisilla kivillä. Silloin ei naurattanut, mutta näin jälkeenpäin hymyilyttää. Oli se rankkaa mutta nyt olen niin kiitollinen kaikesta. Niin rakkaita muistoja talo täynnä. Uskomattoman paljon ollaan tehty, kun lähdettiin siitä että tontti oli täynnä metsää ja vanhoja rakennuksia.

Olipas kiva muistella aikoja ihan ääneen. Nyt mä lähden noiden rakkaimpien seuraan kalaan. Ollaan tällä hetkellä mökillä ja kirjoittelin täältä teille postauksen 🙂 Hyvää viikonloppua teille ja paljon kalaonnea meille!

PS. Casa oli tänään kiinni jonkun aikaa, kun alustaan tehtiin uudistuksia. Kylläpä olikin helppo tehdä tabletilla uusin postaus ja blogia on nyt parempi lukea sekä tabletilla että kännykällä, näyttää hyvältä! Toivottavasti kommentin jättäminenkin on nyt helpompaa 🙂

7 kommenttia “Pyöreä paikka

 1. Kauniilta näyttää tuo pyöreä muoto 🙂 Tulin taas ihastelemaan sinun ihanaa inspiroivaa blogiasi ja hip hei näytin isännälle ideaa noista lepotuoleista ja sinun ihanilla ohjeilla minäkin saan sellaiset, kiitos ♥ Kireitä siimoja siis teille sinne mökille ja mukavaa viikonloppua 🙂

  1. Jee, kiva kun sinä saat omat lepotuolit, eikö oo ihania nuo meidän isännät kun toteuttavat meidän toiveita 🙂 Kiitos mieltä lämmittävästä kommentista, ihan mahtavaa kuulla että täältä löytyy inspiraatiota ♥ Kiitos ♥

 2. Onpa kivan näköinen pyöreä terassi! Ja tuo on kyllä niin totta, että itse tehdessä parasta on se, että saa tosiaan oman näköistään jälkeä – vaikka siitä vaivaa onkin.

  1. Kiitos! Rakentaminen on niin mukavaa puuhaa kun siinä näkee heti oman kädenjäljen, oli se sitten iso tai pieni projekti 🙂 Onnea on tuollainen ahkera mies 🙂

 3. Kiitos ihanasta blogista, jota olen seurannut jo kauemman aikaa! Blogin kuvat ovat kauniita ja on mukava seurata sisustuspostauksiasi. Mielenkiintoa lisää myös se, että talomme on osin samanlainen, ja nyt huomasin myös että rakentaminen ja talon valmistuminen ajoittuvat samaan aikaan 🙂 Lisäksi olin tuolloin myös itsekin raskaana:)

  1. Voi et tiedä miten ilahduin Sari viestistäsi, lämmin kiitos kun nyt jätit kommenttia ♥ Meillä onkin paljon sitten yhteistä 🙂 me saatiin talo valmiiksi kaksi viikkoa ennen kuopuksen syntymää, hieman kiire tuli mutta oli ihana tulla sairaalasta uuteen kotiin. Mukavia kesäpäiviä sinne teidän perheelle ♥

 4. Ihana pyöreä idea grillipaikkaan :)<br />
  Upeaa kädenjälkeä olettekin talonne kanssa tehneet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *