Jälleen kotitunnelmissa

DSC_5764%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Kieltämättä tuli jo hieman kotia ikäväkin reissun päällä. Tänä kesänä olemme matkustaneet paljon autolla. Taitaa olla auton mittarissa ennätyslukemat, hih! Vielä olisi tarkoitus lähteä ainakin Lapissa käymään asuntoautolla perheen kanssa. Siitä on kauan kun olen viimeksi Lapissa käynyt ja lapset pääsevät sinne nyt ensimmäistä kertaa. Eläinpuistoa, maisemia ja camping alueita, niistä on meidän loman viimeinen reissu tehty. Odotan jo innolla tulevaa matkaa. Jostain luin että parin viikon helteet alkaisivat Suomessa pian- tervetuloa vaan! 

DSC_5727%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Välillä oikein naurattaa nuo lehtien otsikot kun päivittäin otsikoissa ovat `Katso missä voit nauttia auringosta tai Nyt tulee helteet` ja sitten ei kuitenkaan tule 😀 Luetuimpia juttuja ja minäkin ne aina auki klikkaan 😀 Kertoo aika paljon suomalaisten toiveista kesän suhteen. No mutta reissullamme paistoi aurinko kokonaiset kolme päivää ja kotona oli kuulema satanut joka päivä vettä. Piha olikin ihan märkä ja muutamat kukat sai heittää pois kun lainehtivat vedessä. Kävin heti kävelemässä oman pihan ympäri kun palasimme kotiin. En malttanut olla pois kasvimaaltakaan vaan poimin kädet täyteen mansikoita ja metsämansikoita. Pioneista on enää rippeet jäljellä, joten kukkaloistoa voi ihailla vielä kuvista.

DSC_5723%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5743%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5691%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5707%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Mikä rauha ja tuoksu omalla pihalla onkaan. Kyllä kotiin on ihana palata <3

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *