Viimeiset- muistellaan kuvin mennyttä kesää

DSC_7935%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7956%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7968%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7927%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7961%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7949%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_7921%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Kuvat on otettu toissapäivänä meidän pihalta. Näyttää niin kesäiseltä vaikka puiden lehtiä saa kohta jo haravoida nurmikolta. Syyskuun ensimmäinen päivä tietää sitä että syksy on virallisesti alkanut ja syyspuuhat ulkona saa aloittaa. Kesäkukat näyttävät olevan vielä niin kauniina etten halua vaihtaa tilalle syksyisempiä asetelmia. Ehkäpä laitan kanervat heti suoraan sitten kun kesäkukat joutuu heittämään pois. Lyhtyjä olen ripustellut sinne tänne ja puuliiterin seinään tein hieman erilaisen lyhtyversion 🙂 Joko teillä on loihdittu syksyn tunnelmaa pihalle tai parvekkeelle? Mulla on toiveena että kerettäisiin pitämään yhdet puutarhajuhlat tässä kuussa ennenkuin ilmat kylmenevät.

Viime syksynä istutin kaksi terassihortensiaa kukkapenkkiin, jotka olivat koko kesän omissa ruukuissaan terassilla. Toinen näytti siltä ettei lähde ollenkaan kasvamaan, mutta pari viikkoa sitten huomasin että sieltähän kasvaa pieniä lehtiä! Toinen hortensia on jo aika kookas mutta kukkia siihen ei ole vielä tullut eli onnistuin yrityksessäni ensimmäistä kertaa. Joskus aiemminkin olen hortensiat istuttanut kesän jälkeen maahan, mutta en ole peitellyt niitä millään. Olikohan hyvällä peittelyllä osuutta asiaan? Tänä vuonna aion kokeilla samaa, nyt mulla on kolme puskaa istutettavana ja taidan tehdä niille ihan oman penkin, jossa saavat kasvaa rauhassa. Ihan huippua kyllä kun hortensiat lähtivät kasvuun, harmittais niin kovasti heittää kookkaat kukat pois kesän jälkeen. 

Juuri alkoi paistamaan aurinko, päivät eivät tunnu syksyiseltä vaikka aamuisin saa kohta ottaa pipon ja hanskat esiin. Tänään puin jo lapsille enemmän vaatetusta kun lähtivät kouluun ja poika laittoi ilomielin heijastinliivin päälle. Ei mene enää kauaa kun aamut ovat vielä kahdeksan aikaan pimeitä ja silloin tarvitaan näkyvyyttä. Aurinkoa ja iloa tiistaihin! Ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille ja facebook seuraajille <3

2 kommenttia “Viimeiset- muistellaan kuvin mennyttä kesää

 1. Voi teillä on vielä noin kesäisen näköistä. <br />
  Meillä jo syksy hiipii, -kesäkukista osa on vielä ihan ok.<br />
  Toivottelen aurinkoisia ja kauniin kuulaita syyspäiviä!

  1. Vielä on kesäistä vaikka lehdet tippuu puista. Kylmähän tuolla oli, piti jo pipo laittaa päähän pyörälenkillä 🙂 Syksy tulee pikku hiljaa..<br />
   <br />
   Kiitos Titti &hearts; Teille sinne myös aurinkoista syksyn odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *