Illan tunnelmiin…

DSC_8101%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8123%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8129%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29-t

 

DSC_8143%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Onko teillä ollut kiva viikonloppu? Täällä kiva sellainen takana. Viikonloppuna oltiin menossa siellä sun täällä, käytiin naapurissa paljuilemassa ja syömässä hyvää ruokaa. Mietittiin siinä paljussa että olis se huippua kun kotoakin löytyisi palju, mutta sitten tultiin siihen tulokseen, että jos meillä olisi palju niin ei välttämättä tulisi enää naapurissa käytyä yhtä usein paljussa. Tänä kesänä ollaan saatu melkein joka viikonloppu kutsu pihasaunaan ja paljuun. Ilomielin mennään kun kutsutaan, mikäs sen mukavampaa ihanassa seurassa.

Kuvissa tytön keräämät kukat pihalta. Sipulinkukat olivat niin kauniita että laitoin niitä maljakkoon asti. Sunnuntaina on kiva olla kotosalla ja sytytellä kynttilöitä pitkin olohuonetta. Istahtaa sohvalle syömään omatekemää pizzaa ja katsoa illan elokuva. Tai vaikkapa lattialle. Tehtiin eilen illalla (tais muuten olla mun idea) perhepeti olkkarin lattialle ja nukuttiin siinä koko perhe, lapsilla oli hauskaa! Nukahtivat alta aikayksikön ja me saatiin katsoa leffaa ja syödä herkkuja. Tai siis minä katsoin, mies nukahti heti lasten jälkeen. Meillä minä joudun katsomaan leffat aina yksin. Leffa kuin leffa niin kuorsaus alkaa eka mainoskatkon aikana 😀 Sen takia jää kaikki kauhut ja jännityselokuvat katsomatta, kun en uskalla niitä yksin katsoa 🙂 Veikkaan että tänään on sama juttu, täytyy valita joku komedia tai hömppäelokuva. Saanpahan syödä popcorneja enemmän 😉 Mukavaa iltaa sinnekin!

4 kommenttia “Illan tunnelmiin…

 1. Voi, elin ihan teidän tunnelmassa mukana!<br />
  Paljusta olen minäkin haaveillut, -mutta minun haaveeni ei ihan kohtaa miestäni… 😉 <br />
  Vai pitäisikö sanoa, että mies ei `kohtaa`minun haaveitani. ;)<br />
  Mukavaa alkavaa viikkoa koko teidän perheelle!

  1. Kiitos &hearts;<br />
   Heh 🙂 Mikäs sen ihanampaa kuin esim. pakkasilla mennä lämpimään ja höyryävään paljuun! Talvella se on vielä rentouttavampaa kuin kesällä. Pipo vaan päähän 🙂 Ajattele, me ollaan paljuiltu melkein joka viikonloppu tänä kesänä ja vielä ei kyllästytä yhtään. Sinne on aina yhtä ihana mennä. Nyt kuule puhut miehen ympäri paljun ostoon ja perustelet miten ihana se on ;)<br />
   <br />
   Mukavaa viikkoa sinnekin &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *