Poro saunassa

Apua, mua niin nauratti tuo otsikko, mutta kun ensimmäisenä tuli mieleen niin mitäpä sitä vaihtamaan! Yleensäkin otsikoksi tulee usein se mikä ensimmäisenä juolahtaa mieleen, joten joskus otsikot saattaa olla vähän hauskoja..vähän vaan 😀

Vaikka meille vasta hankittiin uusi saunamittari rikkoutuneen tilalle, niin en voinut olla ostamatta tätä ihanaa poromittaria Lapista. Ei ne saunamittarit oikein kestä leikkimistä, toivottavasti tämä saa nyt olla rauhassa seinällä pienten käsien ulottumattomissa 🙂 Mittari olikin ainut esine jonka toin muistona itselleni. Aina kun lämmitän saunaa, niin ei tarvitse kuin vilkaista seinälle ja mieleen muistuu kivat muistot Lapista. Oikein hyvä ostos siis Joulupukin pajakylästä. Meidän tuttavat ovat suunnitelleet reissua Lappiin näin ruska-aikaan ja vitsit että tekis mieli lähteä uudestaan katsomaan uskomattoman hienoja maisemia. Taidan kuitenkin tyytyä vain haaveilemaan uudesta reissusta ja onhan mulla tuo poro seurana saunassa. 

DSC_8220%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8196%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Eilen otin urakaksi pestä kaikki ikkunat ja kyllä taas kiitin Kärcheria avusta. Aivan loistava apuväline ikkunoiden pesuun! Olen muutaman kuullut sanovan etteivät ole tyytyväisiä laitteeseen – ei pese kunnolla ja jättää rannut ikkunoihin. Minulla ei näin ole käynyt. Pesen ikkunat ihan vain vesi-astianpesuaineseoksella, jolla kastelen ikkunan aika märäksi. Sitten vain pesua ja kuivausta. En tiedä onko sillä sitten vaikutusta kun jätän ikkunan aika märäksi ennen kuivausta. Jos ikkuna on liian kuiva, niin rantuja saattaa jäädä. Samalla seoksella ja laitteella pesen myös saunan lasioven ja tulee puhtaaksi.

Inhokkihommani saunan pesu on vielä edessäpäin ja taidan nakittaa homman miehelle niin kuin viime kerralla. Tai sitten jätän suosiolla jouluviikolle 😉 Siivoushommat on kohta sisällä hoidettu. Piha odottaa haravoijaa ja kasvimaa kuokkijaa. Ah, tätä ihanaa omakotitaloelämää! Reipasta viikkoa sinnekin 🙂

 

 

J / white & black - -

8 kommenttia “Poro saunassa

 1. Meillä noita poroja on siellä ja täällä, tosin saunassa ei ole yhtään 🙂 Lenkillä saa juosta niiden kanssa kilpaa! Meillä alkaa olla ruska parhaimmillaan, joten ei muuta kuin Lapin reissua suunnittelemaan!<br />
  <br />
  Kivaa viikkoa &hearts;

 2. Minullakin on ihan totaalinen Lappi-kuume! Ruska-aikana olisi ihana päästä siellä käymään, tähän asti olen käynyt siellä vain keskitalvella.

  1. Syksyllä en ole minäkään koskaan käynyt ja voin vain kuvitella mitä huokauksia suusta pääsisi 🙂 ja kamera laulais! Oi että. Mun viime käynnistä talvella on aikaa, ainakin 20 vuotta, mutta onneksi nyt kesällä pääsin niihin maisemiin ja kuvista voi muistella reissusta.

 3. Koskaan en ole aitoa ruskaa lapissa nähnyt, jospa vielä joskus. Kärcher pesee meidänkin ikkunat. Tykkään myös että sen oma pesuaine on tosi hyvä. Ja tosiaan tarpeeksi märkänä pitää lasit imeä laitteella. Kaunis sauna!

  1. Lapin maisemat on kyllä upeat, erityisesti syksyllä ja talvella.<br />
   <br />
   Saakohan sitä Kärcherin omaa pesuainetta ihan kaupan hyllyltä vai pitääkö tilata jostain? Minulla loppui se paketin mukana tullut ja sen jälkeen olenkin käyttänyt pelkästään tuota astianpesuainetta.<br />
   Kiitos Mallu! Mukavaa syksyä 🙂

  1. Moi KN,<br />
   Kiitos tiedosta, teidän tuotteet ovat uniikkeja ja upeita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *