Minun suunnittelema – miehen rakentama

DSC_8370%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8372%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8410%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8447%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8361%20%E2%80%93%20%20kopio.jpg

Tuliko ne lämpimät kesäsäät takaisin? Siltä ainakin vaikuttaa viikonlopun osalta kun voi olla ulkona shortsit jalassa. Mitkä upeat viikonloppuilmat saimmekaan! Hih, joko arvaatte mitä meillä on tänään suunnitteilla. Siitä on tullut jo ihan viikonloppuperinne eli naapurin pihasauna ja palju kutsuu 🙂 Koko päivä ollaan touhuttu pihalla, joten mukava pulahtaa paljuun päivän päätteeksi. 

No mutta nyt postauksen kuviin. Tarvitseeko puuliiterin olla piilossa katseilta? Ei minusta. Puuliiteriinkin voi hieman panostaa ja värillä on väliä. Annoin miehelle ohjeet ja hän rakensi pihaan uuden puuliiterin. Halusin ehdottomasti liiteristä mustan. Toinen mitä toivoin oli pyöreä ikkuna, mutta jätimme sen sitten pois kun löysin ikkunan paikalle jotain muuta. Vielä liiteri ei ole täysin valmis, muutama reunalauta puuttuu ja sun muuta pientä säätöä.

Ikkunan paikalle löysin varastosta ostamani ulkovalaisimet! Valaisimet oli tarkoitus laittaa rakennusaikana taloomme, mutta mieli muuttui modernimpaan suuntaan matkan varrella ja nämä jäivät varaston uumeniin. Keksin valaisimille uuden käytön, nimittäin nämä olivat juuri sopivat sen pyöreän ikkunan paikalle. Kun liiteriin ei tule sähköjä niin valaisimet toimivat lyhtyjen tavoin, ei muuta kuin tuikut sisään! Olipa muuten pimeällä hyvännäköinen valaistus. Illalla kun tullaan paljusta niin pihalla loistaa tuikut puuliiterin seinällä 🙂 Meinasin muuten eilenillalla saada sätkyn kun menin sytyttämään kynttilöitä. Kaksi lepakkoa kiersi pään ympärillä, kyllä siinä ei ollu sydäri kaukana.. luulin niitä aluksi pikkulinnuiksi 😀 että siinä saattoi asian tajuttuani kuulua naapuriin parit kiljahdukset!

Edit. Vielä yksi kuva miltä liiteri näyttää edestäpäin, keskeneräinen se vielä on, mutta lukijan pyynnöstä etupuoleltakin yksi kuva 🙂

DSC_8425%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Mitäs tykkäätte ulkoasusta, eihän musta väri ole ollenkaan paha? Ihanan aurinkoista viikonlopun jatkoa sinne ruudun toiselle puolen!

3 kommenttia “Minun suunnittelema – miehen rakentama

 1. Moi! Kyllä on hieno liiteri sinulla. Valaisimet sopivat mainiosti! Haluaisin itse myös samanlaisen liiterin, se on sitten ensi kesän projektilistalla. Saisiko liiteristä myös edestäpäin kuvan?<br />
  Aurinkoista syksyä!

  1. Moikka Katja!<br />
   <br />
   Voi kiitos! Kävin ottamassa vielä yhden kuvan puuliiteristä niin näet miltä se näyttää edestäpäin. Siinä on kaksi sisäänkäyntiä, toisessa puut ja toisessa tällä hetkellä meidän perheen polkupyörät. Jonkunlaiset ovet tuohon olisi tarkoitus vielä suunnitella. Sisällä on yksi seinä, joka erottaa tilat toisistaan.<br />
   <br />
   Ihanaa syksyn jatkoa ja kiitos kommentista &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *