Somistusta olohuoneen pöydälle

DSC_8577%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Nyt keräämään kaikki loput kesäkukat puutarhasta sisälle ja sommittelemaan maljakoihin! Vähän oli enää omassa puutarhassa kukkia, mutta sain kun sainkin värikkään asetelman pöydälle. Onko yllä oleva muuten minttu? Se on levinnyt ihan älyttömästi ja kun huomasin että noin kauniit kukat oli kasvattanut, niin pitihän ne laittaa pulloon koristeeksi. Syysleimu kukkii parhaillaan, ihanat valkoiset kukat. Myös liljat kukkivat edelleen, osa vielä aivan nupullaan. En muista koska viimeksi olisin ostanut kaupasta kukkia kotiin, ollaan taidettu mennä koko kesä ja alkusyksy oman pihan kukilla. Ihastuin varsinkin noihin mintun(?) oksiin! Kaupan lasipullot toimivat maljakkoina ja noin ryhmiteltynä niistä tulikin kivannäköinen asetelma pöydälle.

DSC_8554%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8566%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8549%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8514%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tiedättekö mitä tein eilen? Tyttö on oppinut virkkaamaan, tekee perus ketjusilmukkaa. Ja sitä tulee kuulkaas monta kymmentä metriä päivässä 😀 On tehty kaulakorut ja rannekorut mummoille, pikkuveljelle ja sukulaisille. Vaikka meidän perheessä luonnistuu kaikki DIY-jutut kuin itsestään niin tuo virkkaus oli täysin unohtunut minulta 😀 Oikein nolotti kun tyttö tuli pyytämään että äiti neuvotko miten tehdään käännös kun haluan tehdä patalapun. Mun piti käydä Novitan sivuilta äkkiä kurkkaamassa, ei kerta kaikkiaan muistanut. Viimeksi ala-asteella olen virkannut ja siitä on kauan. Voi sanoa ainakin omalla kohdalla että kyllä ne taidot ruostuu jos niitä ei käytä. Tai tässä tapauksessa onkohan mulle niitä taitoja tähän lajiin edes suotu..No joka tapauksessa itse innostuin niin paljon että kohta on valmis matto nukkekotiin. Tyttö tuumas että ku sä äiti oot noin hyvä tuossa (kävi aina vähän väliä katsomassa joko matto oli valmis ja huudahti- hyvä äiti!) niin tee seuraavaksi nukelle villapaita. A-P-U-A. En ole koskaan ollut käsityöihmisiä, mutta pakko kai se on lisää opeteltava että voin tyttöä neuvoa <3 Mutta se villapaita taitaa jäädä tekemättä 😀

Suloista torstaita!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *