Syksyiset aamut aloittaa..

DSC_8638%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Sateista tiistaita! Kirpsakat puolukat ovat nyt parhaimmillaan. Meillä on kolme ämpärillistä poimittu talveksi näitä ihania punaisia mollukoita! Olen tehnyt survosta, leiponut puolukkapiirakkaa, pakastanut puolukoita ja joka aamu nauttinut puolukkapirtelön. Puolukat ovat terveellisiä, meillä lapset tykkäävät niistä ihan sellaisinaan, mutta juovat aamuisin myös pirtelöitä. Aamuisin teen usein nopean juoman banaanista, mansikoista, puolukoista tai mustikoista. Leipää en itse syö aamuisin ollenkaan. Tällä kertaa tein puolukoista itselleni välipalan salitreenin jälkeen. Laitan reseptin tännekin jos haluatte kokeilla. Lapsien annoksista jätän hamppuproteiinin pois, mutta muuten juovat samaa kuin me aikuisetkin.

Puolukkapirtelö

2 dl puolukoita

250g rahkaa

2 rkl hunajaa

1 rkl hamppuproteiinia

ripaus kanelia ja kardemummaa

loraus maitoa

 

Kaikki tehosekoittimella sekaisin ja pirtelö on valmis!

DSC_8623%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Energiaa viikkoon <3 Mikä on lemppariaamiaisesi?

J / white & black - -

2 kommenttia “Syksyiset aamut aloittaa..

  1. Oi, mikä ihanan pirteän näköinen puolukkajuoma! Oma lemppari-aamiainen on luonnonjogurtti itsetehdyllä myslillä ja tuoreilla mustikoilla. Vkonloppuna se on myöskin itsetehty vastapaistettu leipä ja muki kaakaota. ♡ Ja jos ihan hurjaksi heittäytyy; amerikkalaiset pannarit ja vaahterasiirappi! Slurps! 😛

    1. Itse tehty mysli kuulostaa herkulliselta! Ja vastaleivottu leipä, niin hyvää tuore leipä, vaikka yritänkin välttää leivän syömistä. Just eilen tein punajuurisämpylöitä, lapset tykkäs!<br />
      <br />
      Sulla on aika herkkuaamupalat viikonloppuisin &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *