Keittiön muutos

DSC_8718%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Iso muutos (ainakin minulle) tapahtui keittiössä pelkällä välitilan vaihdolla. Tapetti jota jaksoin katsella kuusi vuotta(!) on nyt poissa. Maalasin seinän valkoiseksi ja päälle asennettiin sama lasi mikä siinä on ollutkin. Mikään pikkujuttu tämä ei ollut ja siksi siinä aloituksessa kesti.. Nimittäin kuten kuvista huomaa, lasi jatkuu tuonne korokkeen taakse, joka sijaitsee uunin takana. Kaikki piti purkaa edestä pois ja arvatkaapa kun olin unohtanut että silloin rakennusvaiheessa kiinnitin nuo kaikki silikonilla kiinni, niin aika työlästä oli 😀 Ensimmäisen tunnin puhisin ja puuskutin hiki otsalla veitsen kanssa koroketta irti 😀 Viisaampana laitoin nyt vain nurkista korokkeen kiinni, jos vielä joskus haluan lasin irroittaa niin homma hoituu hieman helpommin. Mutta tuskin koskaan kyllästyn tähän valkoiseen <3

Keittiön ilme raikastui kertaheitolla ja en vieläkään käsitä miten valitsin aikoinaan välitilaan tuollaisen ruskeasävytteisen tapetin. Laitan sen raskauden ja kiireen piikkiin 🙂 Muistan kun sähkömies oli tulossa ja samana päivänä kävin äkkiä valitsemassa jonkun tapetin että sähkömies pääsee jatkamaan hommiaan ja niin siinä sitten kävi että kyllästyminen iski.

Ajankohdan tälle projektille olisin ehkä voinut valita paremmin mutta hitsit että olen ylpeä itsestäni, tein koko homman yksin! Sain päähäni toissapäivänä, kun mies oli lähdössä töihin että nyt välitilan tapetti saa lähteä! Ja hän tietää että kun jotain saan päähäni, niin silloin se myös tapahtuu. Mies töihin lähtiessään muistutti että älä sitten mene työntämään mitään tuonne pistorasiaan ettet saa sähkäreitä. No minähän tietenkin irroitin jo kaikki mitkä irti lähti ja vasta sitten hoksasin soittaa sähkömiehelle. Kiltti sähkömies puhelimessa neuvoi miten saan johdot sun muut irti ja aluksi tietenkin käski huolehtia virrat pois. Sieltä oikeasti olis voinu ne sähkärit saada. Irroitin myös työvalon välitilasta ja takaisin en sitä laita, koska meillä on yläkaappien päällä nuo uudet valaisimet. Piti laittaa whatsapilla kuva miehelle töihin että jee, nyt on pistorasia ja työvalaisin irti.

Myöhemmin sain whatsappia että joko siellä on lasit rikki 😀 Laitoin kuvan keittiöstä, jossa seinä oli jo pakkeloitu ja maalattu, lasia vaille valmis. Ei ehkä mieskään uskonut että yksin saisin tuon hoidettua. Tuollaisen monen metrin pitkän lasin kantoon ei olisi ollut pahitteeksi neljä kättä. Vaikka muutos voi näyttää pieneltä toisten silmissä niin itselleni muutos on suuri. Kyllä kelpaa kokkailla valoisassa keittiössä! Loppuun vielä ennen-jälkeen kuvat. Remonttimimmi kiittää ja kuittaa!

DSC_6001-tile%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

 

6 kommenttia “Keittiön muutos

  1. No kyllä muutoksen todellakin huomaa. Mäkin nautin kovasti vitivalkoisesta välitilasta maitokahvisen jälkeen 💛 Oot sä kyl rautamimmi. Yksin kaikki!

    1. Jes, kiva että muutkin huomaa. Hih, mieskin kyllä huomas kun tuli töistä kotiin 😀 Jos olisin tiennyt mikä urakka tuossa on niin olisin ehkä jättänyt viikonloppuun että saan käsiparin avuksi, mutta nyt on homma tehty. Kiitos Outi &hearts;

  2. Olet sinä vain melkoinen remontti-mimmi!☺<br />
    Ei ole montaa naista joka tuon urakan tekisi yksin.<br />
    Kyllä muuttui tosi paljon, -näyttää niin hyvältä!

    1. No en mäkään oikeen uskonu että teen kaiken yksin mutta niin vain sitä tuli tehtyä, päivä meni mutta lopputulos palkitsee. Miten sitä tulikin valittua tuollaista tapettia lasin alle 😀 Kiitos paljon Titti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *