Lasia ja nahkaa – upeat Design With Light tuotteet

DSC_8886%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Mukavaa lauantaita! Tehän tiedätte että olen täysin ihastunut erilaisiin lyhtyihin ja meiltä löytyy vähintään yksi lyhty jokaisesta huoneesta 🙂 Kynttilöiden suurkuluttajana olen aiemmin maininnut että näin syksyisin ja talvella meillä poltellaan kynttilöitä joka ilta. Kun sain käsiini nämä Holmegaardin Design with light tuotteet kivoilla nahkakahvoilla, ihastuin samantien. Niin kaunis lasin muoto ja katsokaa noita kauniita yksityiskohtia nahasta!

Lasi ja ruskea nahka, mikä ihana yhdistelmä. Halusin ehdottomasti kuvata uutuudet syksyisessä metsässä, joten otin lyhdyt kainaloon ja suuntasin metsään. Siinä assistentilleni (kiitos avusta miehelle) hymyilin kamera kädessä että nyt kun joku lenkkeilijä sattuisi samaan aikaan paikalle, niin näky olisi varmasti aika erikoinen kun kyykin jäkälien ja puolukoiden keskellä 😀 Miten kaunis onkaan syksyinen metsä <3

DSC_8789%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Holmegaardin Design with light lyhdyt sopivat taatusti erilaisiin sisustuksiin ja eri vuodenaikoihin. Pääsin tekemään yhteistyötä Holmegaardin kanssa ja sain kotiimme nämä erikokoiset lyhdyt ja lasisen alustan, jonka päälle voi koota kynttilöistä asetelman tai laittaa esille tarjottavia. Tuotteet on helppo pestä käsin kun irroittaa nahkakahvan pesun ajaksi. Kuvassa olevat lyhdyt ovat kooltaan 24,8 cm ja 16 cm. Lyhdyssä oleva pyöreä aukko on käsin valmistettu, joten jokainen lyhty on uniikki. Alla olevan kuvan ruukku on kokoa 10,5 cm. Itse olen pitänyt pientä tuikkua ruukussa, mutta siihen voi laittaa vaikkapa kukkia, pientä naposteltavaa, koruja..

DSC_8760%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8855%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tuolla ruskan sävyisessä metsässä mieli lepäsi ja kamera lauloi 🙂 Kotoa lyhdyt löysivät heti paikkansa, olohuoneen pöydältä ja keittiön uudistuneen välitilan edestä. Iltapalaa kokkaillessa on kiva sytyttää muutamat kynttilät keittiönkin puolelle. Kynttilävati on myös monikäyttöinen, niin sisustuksessa kuin tarjoilussa. Tässä on myös oiva lahjaidea jouluksi! Jälleenmyyjät tuotteille löydät Holmegaardin sivuilta. Ainakin Scandinavian design center* ja Stockmann* jälleenmyy Holmegaardin tuotteita. Ilalla paljun jälkeen otan sohvalla rennon asennon, käperryn villaviltin sisään kuvan tunnelmiin ja katson hyvän leffan. Herkkuja unohtamatta. Oi että, iltaa odotellessa <3 Nauttikaahan tekin syksyisestä viikonlopusta, täällä alkoi juuri paistamaan aurinko.

DSC_9066%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

Yhteistyössä Holmegaard. *Postaus sisältää mainoslinkin.

 

 

 

6 kommenttia “Lasia ja nahkaa – upeat Design With Light tuotteet

    1. Kiitos &hearts; Syksyinen metsä on nyt kauneimmillaan, oli pakko päästä metsään kuvaamaan nuo kauniit lyhdyt 🙂

    1. Kuvista tuli kyllä kivoja, tykkään tosi paljon itsekin 🙂 Kiitos Suffeliini!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *