Siisti koti

DSC_9281%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9289%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29-t

Perjantai, viikon paras päivä on täällä! Just laitoin kulmavärit kulmiin ja tein kynsiin räväkät lakkaukset iltaa varten. Vietellään kavereiden kanssa naapurissa iltaa eli kiva perjantai tuloillaan. Siisti koti kuuluu ehdottomasti viikonloppuun, en voisi aloittaa viikonlopun viettoa jos koti ei olisi siisti. Niin kuin yksi kaverini totesi astuessaan sisään meille `Oi, täällä tuoksuu ihan kuin jossain hotellissa!` Heh, kiva kuulla 🙂 Meillä siivotaan yleensä yhdessä koko perhe, tällä kertaa siivottiin miehen kanssa kaksin. Aina sama työnjako- hän vie matot ulos ja imuroi, minä pyyhin pölyt ja moppaan. Tuo imuroiminen ei oo mun juttu vaikka olenkin iloinen keskuspölynimurista ettei tarvitse raahata sitä isoa imuria perässä, muttei siltikään ole lempipuuhiani joten se yleensä on aina miehen homma.

Perjantai-iltaan kuuluu myös Vain elämää ja Posse. Harmillisesti tulevat samaan aikaan joten ollaan katsottu koko perheellä Vain elämää. Posse ei ole ehkä aina lasten katsottavaa 🙂 Asiasta kolmanteen. Eilen iltalenkillä tyttö huudahti `Äiti,äiti, näitkö Antti Tuisku tuli autolla vastaan!` Jaa, vai että Antti, luulenpa ettei Antti täällä meilläpäin liiku.` Oli, oli, se hymyili yhtä paljon ku siinä ohjelmassa. Tai ei se ollukaan, ku se ei nostanu meille kättä.` Mua niin naurattaa nuo lasten kommentit ja ajatukset. Tyttö oli ihan varma että jos se olis ollu Tuisku niin se olis nostanu meille kättä 😀 Nyt hän on oppinut koulussa koulukavereilta sanoja joista mä en ymmärrä yhtään mitään! Vaikka pidänkin itseäni vielä(!) nuorena äitinä niin sieltä tulee semmosta slangia että mitäh? Sit kun kysyn että mitäs tuo tarkoittaa niin katsoo mua ihmetellen että etkö sä nyt äiti tajuu?! No en 😀 

Iloista viikonloppua!

 

 

 

 

 

4 kommenttia “Siisti koti

  1. Mä vaan aina ihailen kuvissasi tuota kaunista vintage senkkiä. Niin kaunis ♥. Sutjakkaa sunnuntaita.

    1. Senkki oli todellinen löytö kirpparilta, kympin vai kaks tuosta maksoin 🙂 Lakkapinta on hieman kulunut, mutta se on minusta vaan paremman näköinen ettei ole liian täydellinen.<br />
      <br />
      Kiitos Satu! Mukavaa sunnuntaita sinnekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *