DIY vanerista kuusikulmainen

kuusikulmainen%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

kuusikulmainen-tile.jpg

Do it yourself. Tässä vaiheessa voisi myöntää että mies teki vanerialustoista kaksi, minä yhden. Eli en voi ottaa kaikkea kunniaa itselleni 😉 Minusta näistä tuli tosi kivoja. Ensin ajattelin ihan peruspyöreitä, mutta onhan nämä paljon mielenkiintoisempia. Kuusikulmaisia vanerilevyjä voi käyttää kynttiläkippojen alla, tarjoilualustoina tai vaikka pannunalusina. 

Sairastuvalla syntyy ideoita kuin sieniä sateella ja en malttanut olla esittelemättä uusimpia tuotoksia teillekin. Toissa vuonna tein vanerista hyllyt ja muistin vanerin jämät varastossa. Mies leikkasi kuviosahalla vaneriin paperille piirtämäni kuviot ja hioi vielä hieman reunoja ja kulmia. Itse kävin tekemässä vielä yhden, kun minusta kolme näytti paremmalta kuin kaksi näin ryhmiteltynä. Aikaa meni tekeleisiin ehkä kymmenen minuuttia. Ja helppoa kuin mikä! Mitäs tykkäätte?

 

J / white & black - -

2 kommenttia “DIY vanerista kuusikulmainen

  1. IHANIA!! Taidan ehkä varastaa tän idean, jos löydän jostakin vaneria (ja saan sahattua sen jollakin) 🙂

    1. Kiitos Jossu! Kuviosahalla saa parhaiten, voi onnistua ehkä pieniteräisellä käsisahallakin. Tulen sitten kurkkimaan sinun versioita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *