DIY nut candle holder

DSC_9615%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9599%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9613%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9588%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9605%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Mustaa liitutaulumaalia oli jäänyt kaappiin niin suihkautin kolme mutteria mustaksi ja helpot kynttilänpidikkeet olivat valmiit. Liitutaulumaali on sopivan mattamusta eikä kiillä, joten käytän sitä ennemmin kuin muita maaleja. Sitä minulla olikin spraynä, tulee tasaisempi jälki metalliin. Otin kaupasta suurimmat mutterit mitä löysin ja ei ollut kyllä hinnalla pilattu. Yllättävän tukevat kynttilänpidikkeet ihan näinkin, ajattelin kuitenkin kiinnittää mutterit kiinni kuumaliimalla johonkin alustaan. Musta vanerilevy olisi jees! Aikas kiva diy, jolle tuli tällä kertaa hintaa 1,30€ 😀

Palasimme kotiin kylpylälomalta ja matkalla molemmilla etupenkkiläisillä oli mielessä samat sanat – on ihana mennä takaisin kotiin. Ei sillä, ettei lomalla olisi ollut kivaa! Upea reissu takana, mutta kotiin on ihana palata. Laitoin heti pyykkikoneen päälle ja sytytin kodin täyteen kynttilöitä. Kyllä oman kodin tunnelma on paras <3 Sitä ei voita mikään. Ja saunoin! Kylpylässä oli poreet, liukumäet ja altaat, mutta saunassa en vaan saanut kunnon löylyjä joten kotona saunoin senkin edestä 🙂 Valmiiksi katettua pöytää ja ruokaa kaipaan reissulta ehkä eniten 😉 Ei muuta kuin aamulla itse tekemään aamupalaa perheelle, ei muu auta 😀 Nyt on rentoutunut olo uuteen viikkoon. Sitä ennen kuitenkin vietellään aurinkoista viikonloppua- miten muutenkaan kuin paljussa ja pihasaunassa!

Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia “DIY nut candle holder

 1. Hih, eikä! Just eilen suhuuttelin tuollaisia isoja muttereita kynttilänjaloiksi 🙂 Meillä on samat idikset &hearts; Tuollainen rouhea materiaali puree minuun…mutta olenkin metallimiehen / autonkorjaajan tytär ….<br />
  <br />
  Mukavaa syyspäivää &hearts;

  1. 🙂 No oli kyllä hauska sattuma! Laitahan kuvia muttereista 🙂 <br />
   <br />
   Sama vika rahikaisella ;D Metallimiehen ja peltisepän tytär 😀

  1. Näistä tulee tosi kivoja ja voi tuunata eri väreillä 🙂 Ehdottomasti kokeiluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *