Pieni pala metsää sisälle

DSC_9654%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9636%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Lokakuun viimeinen viikko lähti käyntiin! Nyt voidaan aloittaa mietteet tulevasta joulusta ja jouluaskarteluista. Meillä on jo ensimmäiset jouluvalot ilmestyneet sisälle eikä niitä puhutella kausivaloina vaan jouluvaloina 🙂 Ihana kun aamulla aukaisee silmät ja valot loistavat eteisestä aamun askareita tehdessä. Tiedän että siellä ruudun toisella puolen on muitakin joulun odottajia, joten tästä eteenpäin tulee vaihtelevasti joulujuttuja ja askarteluja tänne blogin puolelle sisustusta tietenkään unohtamatta. Tänään ripustin kolme lasipalloa keittiöön ja sisälle laitoin pienen palan metsää. Sammalta ja käpyjä, siinä se yksinkertaisuudessaan, mutta niin kivannäköinen! Tyttökin huomasi heti kotiin tullessa pallot ennenkuin ehdin mitään sanomaan ja huudahti että voi kun ihanat. Led-kynttilöitä kokeilen jossain vaiheessa palloihin, jos kaipaan vaihtelua.

Tämä aamu oli niin kauniin aurinkoinen että hyppäsin pyörän selkään ja lähdin metsätielle. Ihan huomaamatta tuli tehtyä parinkymmenen kilsan lenkki. Tuo syksyn raikas ilma on ehkä tämän vuodenajan parhainta antia sekä tietysti usvaiset aamut. Olisipa ihana aloittaa joka aamu kävely- tai pyörälenkillä.. Käykääpäs muuten kuuntelemassa Adelen uusi Hello-biisi youtubesta. Sitä kuuntelin viimeksi juoksulenkillä ja vitsit miten upea ääni tuolla naisella on! Aivan uskomaton. Siinä ei vesisateet eikä märät lenkkikengät haitanneet tuota biisiä kuunnellessa! Energistä viikkoa teillekin 🙂

4 kommenttia “Pieni pala metsää sisälle

  1. Mulla on tuommoiset samanlaiset lasipallot ja justiin mietin, että mitä ihmettä niihin laittaisin, kun en halua joka talvi kynttilöitä laittaa. Kiitos siis vinkistä 🙂

    1. Kiva että sait täältä vinkkiä palloihin 🙂 Kesällä ajattelin kokeilla laittaa tuonne pohjalle pienen määrän vettä ja muutaman leikkokukan, voisi olla kauniin näköinen niinkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *