Lahjaideoita pukinkonttiin ja alennuskoodi

nimet%C3%B6n5.jpg

Joululahjaostokset ovat mielen päällä ja Iittalan verkkokaupasta löytyy kivaa pukinkonttiin niin arkeen kuin juhlaan. Meillä on arkena ollut käytössä Teema sarjan lautaset jo seitsemän vuotta. Edelleen pidän niistä kovasti. Kastehelmi sarjaan ihastuin silloin kun se tuli uutuutena markkinoille. Kulhoja, tarjoilulautasia ja tuikkukippoja löytyy vitriinistä kirkkaina ja nyt houkuttaisi ihanat lasit. Sarja on vasta täydentynyt juomalaseilla. Tällä hetkellä juomalaseina meillä on Kartio lasit, jotka ovat yhtä vanhat kuin lautasetkin, mutta erittäin hyvät edelleen. Myös punaviini- ja valkoviinilaseja löytyy tusinan verran. Astiakaappia läpikäydessäni yllätyin miten paljon sieltä löytyikin Iittalaa, mutta olen todennut ne laadukkaiksi ja toimiviksi, joten mikäs siinä! Pari Teema lautasta on mennyt lapsilta rikki ja nyt olisi hyvä sauma tilata verkkokaupasta uudet joululahjojen lisäksi alekoodilla.

Iittala tarjoaa nyt blogin lukijoille hyvän alennuksen! Saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -15% alennusta, koodilla ILOVEIITTALA 18.11.2015 asti. (ei koske Vulpes-taidelasia). Kirjoita koodi ostoskorin alekoodikenttään. Tästä (klik) valikoimaan.

 

Tuotekuvat kollaasiin lainattu Iittala.fi sivuilta. Postaus sisältää mainoslinkin.

 

J / white & black - -

2 kommenttia “Lahjaideoita pukinkonttiin ja alennuskoodi

  1. Kastehelmi on tullut uutuutena markkinoille jo 64? Olitkohan vielä syntynytkään. Sori, mun piti tarkistaa ihan sillä, kun jäi vaivaamaan se, että olen nähnyt niitä jo ihan lapsena ja luulen olevani jonkin verran sua vanhempi.

    1. Kyllä olet ihan oikeassa, se on ollut tuotannossa jo 1964-1988 ja nyt tuli uudestaan markkinoille v. 2010. Hieman epäselvästi tosiaan kirjoitin asiasta kun kävin vielä lukemassa tekstini läpi 🙂 Kiitos tarkennuksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *