Ennen lumen tuloa

DSC_0080%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29-t

Tein viikonlopuksi pienen asetelman pöydälle, kun muistin että luonnosta on vielä hakematta materiaalit askarteluun. Nyt asia on korjattu ja jouluisiin asetelmiin löytyy tarvikkeet valmiina. Nostin myös tekemäni höyhenkuuset vierashuoneen pöydälle ja pikku hiljaa muitakin jouluun liittyviä pienesineitä laitan esille. Moni on laittanut jo valotähdet ikkunoihin, mulla on ne jättisuuret tähdet odottamassa asennusta. Saa nähdä miten saan ne viriteltyä paikoilleen kun otin verhotangon pois ikkunasta. Sammaleesta saa kyllä tehtyä ihania asetelmia ja se pysyy pitkään vihreänä. Nuo kuluneet saviruukut löysin varaston perältä, olivatkin just sopivat tuohon tarkoitukseen. Eilen tuli muutama lumisadepisara, lapset menivätkin heti innoissaan pyörittelemään palloja terassille. Yhden pallon toivat olohuoneeseen asti ja kysyivät että saako pallon ottaa sisälle jos vievät sen eteisen lattialle säilöön. Niin innoissaan olivat lumesta. Huoletonta, iloista lapsen leikkiä <3

Koko viikonloppu ollaan oltu kotona. Siinä lasten touhuja katsellessa mietin tätä maailman menoa. Miten pahoja ihmisiä voi olla. Kynttilä on palanut pöydällä siitä asti kun luin järkyttävät uutiset. Lasten mentyä nukkumaan olen aukaissut uutiset uudelleen ja itkenyt. Nettilehden sivuilla varoiteltiin videosta että ei herkimmille ja katsoin sen järkyttävän videon. Ei voi käsittää. Joskus sitä miettii että haluaisi olla ihan tietämätön kaikesta. Sytytetään tänä iltana kynttilä terrori-iskujen uhreille ja omaisten suunnattomalle surulle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *