Valoverhot

DSC_0104%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0111%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

Olohuone on tila jossa meillä ollaan kaikkein eniten. Pelailllaan pelejä, seurustellaan, tehdään läksyt (koulupöytä on läksyjen tekopaikka, mutta aina tyttö siirtyy pöydän ääreltä olkkariin), leikitään, katsotaan telkkaria ja oleillaan.. Kysellään myös päivän kuulumiset siellä koska viikolla harvemmin on yhteisiä ruokailuhetkiä kun isi on vuorotöissä. Voisi sanoa että olkkari on koko perheen lempipaikka. Iltaisin on päällä joko nuo himmennettävät kattospotit, jos halutaan tunnelmaa, säädetään ne ihan himmeälle ja ollaan kynttilänvalossa. Kuvissa spotit ovat kirkkaimmillaan kun asentelin valoja verhojen taakse. Aiemmin kerroinkin että olohuoneen toinen verhotanko sai lähteä ja verhot ovat nykyään vain toisella puolen. Tästä ratkaisusta tykkään ja vähän jouluista tunnelmaa sain aikaan valojen avulla. Lapset toivoivat omaan huoneeseen samanlaisia, joten seuraavaksi sinne sitten lisää valoa ja tunnelmaa. 

Viime postauksessa esittelin pöydällä olevat sammalpallot, niille kävi vähän köpelösti 😀 Lähdin saunaan ja sanoin miehelle että laita sammaleet ruukkuineen vähäksi aikaa leivinuuniin että enimmät ötökät kuolee. Noh hetken päästä kyselin niiden erään, siihen ne oli hienosti aseteltu pöydälle -ruskeat kuin mitkä! Leivinuunissa oli asteita liikaa ja kärähtivät. Nyt on pallot uudestaan leikeltynä ja hyvin vihertävät 😉 Ensimmäiset glögit ja parit pellilliset torttuja on maisteltu, tästä se joulunodotus ja kodin koristelu jouluisemmaksi alkaa <3 Kivaa iltaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *