Lisää joulun tunnelmaa

DSC_0437%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0434%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0449%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Joulukuun ensimmäinen päivä. Lapset ovat innoissaan odottaneet tätä päivää. Perinteinen joulukalenteri löytyy lastenhuoneen seinältä johon tonttu toi yön aikana yllätykset. Aamulla herätys olikin sitten jo kello 04.30 kun pomppasivat ylös huomattuaan täytettä kalenterissa. Huoneesta alkoi kuulua ääniä, yritin houkutella takaisin nukkumaan, mutta ehei, turha luulo äiti! Mietin jo että pitääkö tuo kalenteri siirtää toiseen huoneeseen kun aamuyöstä heräilevät tutkimaan kalenteria. 24 yötä putkeen jos herätys on jo aamulla neljän jälkeen.. ei hirveästi houkuttele ajatus tätä mammaa 😀 Tyttö selitti aamulla tohkeissaan että pussi tuoksui ihan tontulle! Ja toi minulle pussin tuoksuteltavaksi. Hyvä ettei äitille tuoksunut 😀

Joululaulut soivat jo toista viikkoa kotona, vaikka lumet suli pois niin silti yritän pikku hiljaa päästä joulun tunnelmaan. Lisättiin tytön kanssa pihalle valoja ja tällä kertaa kokeiltiin valoja paviljonkiin. Siitä tulikin niin upean näköinen ettei paljon muuta valaistusta tarvita. Joululahjat olisi tarkoitus ostaa ensi viikonloppuna kun lähdemme reissuun, sunnuntaina tullaan takaisin ja sitten onkin jo Itsenäisyyspäivä. Suunnittelin että kuusi tuodaan Itsenäisyyspäivänä olkkariin, jos ei kovin myöhään kotiuduta. Tänä vuonna meille tuleekin valkoinen joulukuusi. Tai jos metsästä löytyy oikein kaunis yksilö niin pakko kait se on sitten tuoda kotiin 🙂 Mukavaa illan jatkoa! Mä lähden raivaamaan lastenhuoneen lattiaa leluista että tonttu pääsee seuraavanakin yönä ilman kompastumisia huoneeseen.

J / white & black - -

2 kommenttia “Lisää joulun tunnelmaa

  1. Ihan superupea tuli paviljongista! Tuon sisällä olisi ihana juoda kuumaa glögiä 🙂

    1. Kiitos ♥ nyt on tullut taas vähän lunta maahan että tuolla vois vaikka tunnelmoidakin hetken taljojen päällä glögimuki kädessä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *