Ihan ekat punaiset keittiöön!

DSC_0800%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

DSC_0847%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tuli muutoksia suunnitelmiin kun kuulin perjantai-iltana että saadaan tekstiilipesuri lainaan. Olin jo suunnitellut piparien leipomista ja muuta kivaa viikonlopulle, mutta oli pakko aloittaa tekstiilien pesu kun tuli tilaisuus pesurin käyttöön. Oletteko kokeilleet tekstiilipesuria koskaan? Mun täytyy myöntää että aika huippulaite. Meillä kotona on ilmastointi ja siivoan välillä ehkä vähän liiankin ahkeraan, (ainakin äitini ja mieheni mielestä) mutta oikeesti yllätyin kun puhdistin lopuksi koneen kun olin saanut kaikki patjat, sohvan ja matot pestyä.

Äitini tuli just käymään kun oltiin miehen kanssa kaikki puhdistettu niin näytettiin hänellekin miten paljon lähti likaa. Äitikin ihmetteli että miten voi olla mahdollista kun täällä on aina niin siistiä? Niimpä niin, kyllä sitä vaan kulkeutuu likaa ja pölyä vaikka ilmastointi vie suurimman osan pois ja tekstiilejä pestään ja tuuletetaan. Varsinkin sohvalle tuo on huippulaite kun kankaita siitä ei saa irti pesuun. Astman takia en ole voinut käyttää edes sohvaan tarkoitettuja suihkutettavia pesuaineita kun ne haisee niin kamalalle, mutta pesuriin laitettava pesutabletti ei tuoksunut omaan nenään ollenkaan. Tuli sellainen raikas tuoksu koko kotiin operaation jälkeen. Kyllä nyt kelpaa laittaa joulua puhtaaseen kotiin. Ehdottomasti otan myös keväällä pesurin lainaan, tykkäsin kovasti. Valkoinen matto kun ei kauaa pysy puhtaana, korkeintaan sen puoli vuotta. Kiitos vain lainasta anopille <3

No mutta nyt on piparitaikina jääkaapissa odottamassa huomiseen, kunhan lapset pääsevät koulusta niin aloitamme piparien leipomisen. Joulunpunaista ilmestyi meidän keittiöön siinä samalla kun tein taikinan valmiiksi. Niin ja pöytäkin kääntyi ympäri 😀 Jouluumme kuuluu punainen vaikka ihan pieninä ripauksina. Tyttö on muuten koristellut oman huoneensa niin jouluiseksi kaikella punaisella, että sanoinkin ettei me taideta muuta punaista laittaakaan kun käy pienen pyörähdyksen huoneessa niin taatusti tulee jouluinen olo 😀 On tonttua, joulutähteä, koristenauhaa, kynttelikköä, joulupalloja ja enkeleitä. Todella kauniisti oli kaikki laittanut ihan itse esille ja sain vasta sitten käydä kurkkimassa huoneeseen kun kaikki oli valmista. Löysin muuten Jyskistä tuon kuvassa olevan kauniin kynttelikön, oli pakko ostaa! Ensimmäinen, jonka ostin oli mennyt rikki eikä toiminut ollenkaan vaikka vaihdoin lamputkin, mutta tämä toimii. Juuri meille sopiva, kaunis tammen sävy jalassa. Muksaa sunnuntaita! Me lähdetään hakemaan kuusi varastosta ihan just nyt 🙂 Täällä on kohta niin jouluista!

J / white & black - -

4 kommenttia “Ihan ekat punaiset keittiöön!

 1. Oi miten kaunista teillä on. Tyylikäs kynttelikkö.<br />
  Minä en ole vielä hirveästi joulua laittanut (no en sitä kyllä muutenkaan tee) koska on nuo joulusukka ompelukset ollut kesken. Ensi viikolla ajattelin laittaa ja verhot vaihtaa.<br />
  Suloista sunnuntai-iltaa!

  1. Titti, sinulla on aina niin mieltä lämmittäviä viestejä, kiitos &hearts;<br />
   <br />
   Ne tekemäsi joulusukat on ihania, ihastelin niitä jo blogissasi! Mukavaa iltaa.

 2. Minulla on tekstiilipesuri, ja se on kyllä hyvä! Pesen sillä petauspatjat, matot, nojatuolit ja sohvat.

  1. Laura, tuo on kyllä huippulaite! Aina ei viitsi pesulaan lähteä viemään mattoja ja pesurilla ne voi pestä kotona. Mukavaa viikon jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *