Valkoinen joulukuusi

DSC_0892%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0888%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0871%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Hups! Meinasin ihan kokonaan unohtaa joulukorttien lähettämisen, toissailtana olikin tehdas pystyssä olohuoneen lattialla ja tytön kanssa tehtiin yhdessä kortit valmiiksi. Nyt mentiin niillä askartelutarvikkeilla mitä kaapista sattui löytymään ja sain kun sainkin kortit tehtyä. Ja tulikin aika kivoja sydämineen ja huopakuusineen. Tapetin jämät tuli myös käytettyä kortteihin. Eilen vein punaisen kuoren postiin eikä ollut edes ruuhkaa, yleensä kun jätän viime tinkaan niin saa jonotella mutta nyt sain postimerkit heti tiskiltä.

Tänä vuonna kotia koristaa valkoinen joulukuusi. Viime vuonna oli aito kuusi ja nyt halusimme taas ottaa käyttöön tuon kauan sitten ostamani valkoisen kuusen. Mukavaa vaihtelua. Kävin kyllä kierroksen omassa metsässä, josko olisin löytänyt tuuhean kuusen, mutta kun reissu ei tuottanut tulosta niin haettiin varastosta valkoinen versio. Kuusi on muuten ihan lasten koristelema. Valot ja tähden laitoin, muuten lapset ovat koristelleet. Haen vielä pienen minikuusen maljakkoon, että saadaan myös aidon kuusen tuoksua kotiin. Nyt tabletti käteen ja miettimään viimeisiä joululahjaostoksia pöydän ääreen. Taidanpa herkutella glögillä ja joulutortulla siinä samalla. Valoisaa päivää! Täällä ainakin on ihanan kuurainen maa ja pakkastakin melkein kymmenen astetta.

J / white & black - -

2 kommenttia “Valkoinen joulukuusi

  1. Ihana kuusi ja kauniit kortit ♥ Valkoinen kuusi on suosikkini, mutta aidon kuusen tuoksua ei voita mikään!

    1. Kiitos ihana ♥ Sama täällä, molemmat hienoja mutta kyllä aidon kuusen tuoksua ja tunnelmaa ei voita mikään. Jos ensi jouluna sitten taas sen aidon kuusen vuoro 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *