Saako kymmenen pistettä ja papukaijamerkin?

Noin se vaan joulukuu vierähtää nopsaan. Ensi viikolla joulu ja nyt täytyy kyllä todeta etten pode minkäänlaista joulustressiä tai oikeastaan en ole koskaan stressannut joulua. Minusta joulunaika on ihanaa yhdessäoloa, siis jo ennen aattoakin. Yhdessä siivotaan, leivotaan, tehdään ostoksia ja kääritään lahjat pakettiin. Jouluna rauhoitutaan ja ollaan perheen ja sukulaisten kanssa. Tänään tehtiin täsmäisku kauppoihin miehen kanssa sillä aikaa kun lapset olivat koulussa. Suunnitelmat olivat kaikki valmiina paperilla mutta kun kauppaan päästiin niin myytiin eijoota. Nice! Poika on muun muassa toivonut sellaisia lasten radiopuhelimia ja eihän niitä mistään löytynyt vaikka kierrettiin monta kauppaa. Vihdoin Prisman hyllyltä sellaiset löydettiin, jes! No mutta suurin osa lahjoista saatiin joita lähdettiin hakemaankin.

DSC_0966%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tänä vuonna suosin suomalaista. Aikuisten paketteihin sujahtaakin suomalaisia pyyhkeitä brodeerauksilla ja Iittalan tuotteita mm. laseja ja kynttilälyhtyjä. Myös itse tehtyjä juttuja käärin lahjapaperiin, tein mm. höyhenkransseja ja sytykeruusuja 🙂 No mutta nyt itse otsikkoon! Olen aina ollut matti myöhäinen, yleensä jouluaattoa edellisenä päivänä hyörin vielä kaupoissa (jota en voi sietää tungoksen takia) ja haen sitä sun tätä. Voin todeta tänä vuonna että melkein kaikki on valmiina joulua varten, hyvä minä 😀 Siitä rapsahtaa kyllä kymmenen pistettä. Vielä viikonloppuna siivoilua ja saunan pesu, sitten on kaikki tehty. Ja joulu tulee vaikka edellä mainitut jäisi tekemättäkin. Joulun tunnelma, se löytyy sydämestä.

DSC_0981%20%E2%80%93%20kopio.jpg

DSC_0904%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

DSC_0900%20%E2%80%93%20kopio.jpg

DSC_0961lahja%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

Appivanhemmilta sain itse tehdyt laatikot ja aikoivat kinkunkin tuoda meille valmiina että aika helpolla pääsen tänä vuonna 🙂 Jouluruokaa nautitaan kolmessa eri paikassa, joten hirveästi en kotiin osta syötävää. Tuossa yksi päivä miehen kanssa puhuttiinkin että sitten kun minun ja miehen vanhemmat ikääntyvät ja eivät itse enää jaksa laittaa jouluateriaa niin kutsumme kaikki meille jouluna. Ja minä puolestaan teen heille kaiken valmiiksi. Vielä molempien vanhemmat ovat niin ahkeria ja innokkaita laittamaan joulua että sen aika ei ole vielä 🙂 Tyttö aina sanookin että mummulassa on niin punaista, miksei meillä äiti ole punaisia mattoja ja verhoja 🙂 No tytön huone on ainakin nyt kuin mummulassa – punaista ja paljon! Leppoisaa iltaa!  Täältä muuten löytyy äidiltä saamani hyvä pipariresepti.

Postaus sisältää mainoslinkit.

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *