Valoton – ei tarvita kuin kynttilänvaloa

DSC_1014%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0987%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1013%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0993%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Odotellessa ihanaa ystävääni kylään, otin muutamat tunnelmakuvat ennen saunaa olkkarista ja keittiöstä. Päivällä sain idean suihkauttaa liitutaulumaalilla yhden kaapin levyn mustaksi ja kirjoitin siihen joulutervehdyksen. Taulu päätyi keittiöön. Aika herkku noiden punaisten omenoiden seurassa! Joulusiivot tein niin meillä kotona kuin mummonkin luona ja mies pesi eilen kylppärin ja saunan, kyllä kelpaa odotella joulua. Kävin vielä ripustamassa mummolle joulunpunaiset verhot ikkunaan, kun en itse niitä ole koskaan täällä meillä käyttänyt. Joskus aikoinaan tullut ostettua verhot jouluksi, mutta sinne ne jäi kaapin perälle. 

Enää viisi yötä aattoon <3 Onkohan meillä koskaan ollut näin aikaisin kaikki valmiina jouluun? Tuskinpa 😀 Täällä ollaan ihan fiiliksissä lauantai-illasta ja kun pitkästä aikaa saan ystäväni yökylään, niin otetaan illasta kaikki irti! Tunnelmoidaan kynttilänvalossa, maistellaan viiniä ja seurustellaan – ihan parasta. Ja jos oikein kovasti tanssijalkaa vipattaa niin lähdetään käymään jossain, sen näkee sitten illan edetessä mihin suunnataan 🙂 Nyt toivottelen teille oikein mukavaa lauantai-iltaa!

J / white & black - -

4 kommenttia “Valoton – ei tarvita kuin kynttilänvaloa

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia, ja illan suunnitelmatkin kuulostavat oikein hyviltä :). Hauskaa viikonloppua!

  1. Kiitos Tiia ja kiva kun oot back! Hauskaa oli eilen ja nyt väsyttää kun nukkumaan maltettiin vasta puoli neljän aikaan 😀

 2. Ihanat tunnelmalliset kuvat!♡ <br />
  Minua niin väsyttää nämä pimeät sateiset kelit, muttta on ihanaa poltella kynttilöitä…<br />
  Jota saakin tehdä melkein aamusta iltaan!<br />
  Toivon lunta!!<br />
  Suloista sunnuntaita sinne!

  1. Kiitos Titti &hearts; Meillä on lunta mutta saa nähdä sulaako pois kun nyt täälläkin sataa vettä..kyllä talveen kuuluu lumi, kelit on niiku maaliskuussa :D<br />
   <br />
   Kynttilöitä on kulunut paljon. Mukavaa sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *