Alennusmyyntiostos

nimet%C3%B6n.jpg

En voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväksi ja jättää tilausta tekemättä kun huomasin Finnish Design shopin alen! Mukaan tarttui siis HAY:n tuoli joka on aika hyvässä alessa tällä hetkellä verkkokaupassa ja muitakin kivoja tuotteita kokosin kollaasiin. Yksi HAY:n About A Chair meiltä jo löytyykin mutta kun olen kaivannut olohuoneeseen lisää istumatilaa niin tilasin nyt toisenkin. Sain jopa mieheltä hyväksynnän toiselle tuolille, hih ;D Nämä on mielestäni aika namut vierekkäinkin, katsotaan nyt miten saan olohuoneen järjestyksen muutettua tuolin saavuttua.

Täältä löytyy kaikki aletuotteet. Tosi yllättäviäkin designtuotteita on nyt tuntuvassa alessa, mm. Artekia, Tom Dixonia, Sectoa ja paljon muita. Tämä vilukissa lähtee nyt lisäämään takkaan puita ja kun ollaan kaksin pojan kanssa kotona niin tehdään takan eteen löhöilypaikka ja katsotaan yhdessä joku kiva lastenleffa. Mun täytyy ehkä keittää kupillinen (tai kaks) kahvia että herään! Otin nimittäin äsken päikkärit ja nyt väsyttää entistä enemmän 😀 en tiedä johtuuko tästä kylmästä ilmasta vai mistä. Villasukista en kuitenkaan luovu, ne pysyy jalassa yölläkin niin kauan kuin mittari näyttää yli -20C. Huomasin muuten tuossa puita hakiessa että liiteri on tyhjentynyt aika kivaa vauhtia, joten kohta on tilattava puukuorma pihaan. Mukavia pakkaspäiviä ja sinisiä hetkiä teille sinne!

Postaus sisältää mainoslinkin. Tuotekuvat lainattu FDS:n sivuilta.

 

 

 

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *