Olohuoneen muutos ja uusi ilme

DSC_1602-tile%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1602%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29.j

 

DSC_1596%20%E2%80%93%20kopio%20%283%29.j

 

DSC_1633%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1615%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1625%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Viikonlopun kynnyksellä (eilen siis) tuli fiilis että nyt pitää saada uutta järjestystä olkkariin! Joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Edellinen järjestyi taisi ollakin pisin mitä koskaan on ollut, joten oli aikakin saada hieman uutta ilmettä tilaan. Sohva siirtyi ikkunan eteen ja kaikki muutkin huonekalut saivat uudet paikat. Osasyynä järjestyksen vaihdolle oli uuden tuolin saapuminen. Eilen posti toi tuolin kotiovelle 🙂 Teen siitä vielä erikseen postauksen. Sohvan siirtyessä lähemmäs takkaa, takkatuli lämmittää ihanasti sohvalla istuessa. Ennen sohva oli kauempana ja lämpö ei yltänyt lasin läpi sohvalle saakka. Kuten kuvista näkyy olen edelleen ihastunut kullan sävyyn ja sitä on valaisimen lisäksi pieninä ripauksina mm. kynttilänjaloissa ja sulkataulussa. Vielä en ole raaskinut sytyttää uusinta kynttilää jonka löysin H&M Homesta. Sisustuslehdet pääsivät pitkästä aikaa esille tarjoiluvaunuun, jospa niitä muistaisi selailla useammin kun ovat näkösällä. 

Tykkään lukea vanhojakin sisustuslehtiä, vanhimmat taitavat olla yli kymmenen vuotta vanhoja. Pitkään aikaan en olekaan tilannut kotiin mitään lehteä. Netistä näkee tärkeimmät uutiset ja jutut sekä blogeista bongaa niin kauniita sisustuskuvia, että siinäpä sitä on tarpeeksi ihailtavaa! Olisi mukava saada lisääkin katseltavaa kauniista sisustuskuvista 🙂 Otan ilolla vastaan blogisuosituksia joten jätäthän kommenttiboxiin linkkiä sinun suosikkiblogeihin 🙂 Hyvää viikonloppua ja sydämellinen tervetulotoivotus uusille lukijoille!

 

 

4 kommenttia “Olohuoneen muutos ja uusi ilme

    1. Hih, pitääkö mun kohta lähettää postissa sulle se 😉 Mukavaa päivää S ♥

  1. Voi että on hyvännäköistä!<br />
    Kodikasta, rauhallista, seesteistä, tyylikästä…<br />
    Leppoisaa lauantaita!

    1. Kiitos ihana &hearts; Pienesineitä olen vähentänyt ja ilme on heti paljon rauhallisempi. Kivaa pakkaspäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *