Sisustukseen hempeitä sävyjä kukilla

DSC_1998%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2001%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2010%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Olipas se nopeatempoinen viikonloppu taas kerran, ohi meni että vilahti! Shoppailua, ruoanlaittoa, lumitöitä, yhdessäoloa ja loikoilua- siinäpä meidän viikonloppu. Poika sanoi tänä aamuna että joko huomenna pitää mennä eskariin? Eli ei vain minun mielestä nämä viikonloput mene nopeaa ohitse. 

Meillä ei varmaan pastellisävyjä nähdä muualla kuin kukkakimpuissa, vaikka muiden sisustuksessa ihailenkin kyseisiä sävyjä. Joka puolella on näkynyt kauniin sävyisiä tulppaanikimppuja ja minä ostin vasta nyt ensimmäiset! Valkoisia metsästin näin kauan, mistään ei meinannut löytyä mutta Lidlistä vihdoin löysin. Kahdesta kimpusta tuli näin upea kimppu, jonka laitoin pyöreään lasikulhoon. Maljakkona käyttämäni kulho kuuluu lemppareihini, siihen voi tehdä vaikka minkälaista asetelmaa kukista. Joskus olen pyöritellyt tulppaanit kulhon sisäreunoihin ja siitäkin tuli tosi kiva asetelma.

Tänään lähdemme mummolaan herkuttelemaan ystävänpäivälounaalle ja vien mummollekin kimpun tulppaaneja mennessäni. Sen jälkeen pulkkamäkeen lasten kanssa. Hyvää ystävänpäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *