Upeita uutuuksia!

Aurinkoista tiistaita! Täällä ainakin paistaa aurinko niin kirkkaasti että ekaa kertaa sai ottaa aurinkolasit esiin kun ajelin kaupungille. Jotenkin sitä odottaa jo kovasti kevättä, vaikka pakkasta oli tänä aamuna taas -10C. Minun puolesta talvi saisi olla tässä, lumet äkkiä pois ja kevät tilalle 🙂 Pääsee puutarhan kimppuun! Nyt siellä kaikki hiihtolomalaiset puistelee päätään että ei ei lumia pois 🙂 

Viikonloppuna eksyin Elloksen sivuille ja sinne oli tullut vaikka mitä uusia merkkituotteita myyntiin. Missä välissä Ellokselle on tullut Bloomingvillen tuotteita?? Minulta mennyt ihan ohi.. Oi että mitä ihanuuksia löysinkään. Ellos on ehkä lempiverkkokauppani tällä hetkellä ja sisustuspuoli on lisääntynyt valtavasti. Kokosin kollaasiin tämän hetken lempituotteitani niin Bloomingvillelta kuin muiltakin merkeiltä. Erityisesti tuo sohvapenkki, tyyny ja amppelit jäivät mieleeni. Amppeleista ajattelinkin tehdä ensi kesänä katetulle terassille pienen kukkanurkkauksen 🙂 Huomaatteko, väkisin puheet siirtyy kevääseen ja kesään?

nimet%C3%B6n.jpg

 

Tuotteet löytyvät täältä: Tyynynpäällinen / Vaalea amppeli / Musta amppeliKoristemuna / Rikkaharja ja lapio / Penkki / Pippurimylly / Lasi / Leikkuulauta / PussilakanasettiPaperipussi  

Kuvat kollaasissa Elloksen sivuilta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.   

 

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *