Torstain helmi

DSC_2037%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2018%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2015%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2022%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Se on kuulkaa niin että arjen pienistä hetkistä ne pienet kuin suuret ilonaiheet saadaan <3 Tänään olen nauttinut tunnin hiljaisuudesta kotona, käynyt salilla (siellä ei kyllä ollut hiljaista kun rupateltiin yhden naisen kanssa toista tuntia :D), löytänyt Tokmannilta täydellisen kuuden euron maljakon, siivonnut kaappeja (pieni ilo se on sekin, kun saa tavarat järjestykseen) ja muutenkin vähentänyt tavaraa joka puolelta. Kylläpä piristikin siivouksen jälkeen laittaa keittiön pöydälle valkoinen kevään ensimmäinen hortensia ja olkkarin pöytä sai koristeeksi yhden vihreän oksan uuteen maljakkoon.  Huomenna kiva aloittaa viikonloppu kun siivoukset on plakkarissa.

Tuosta hiljaisuudesta sen verran että meidän kohta 8-vuotiaalla esikoisella on joku vaihe menossa että jokaiseen asiaan sanotaan vastaan ja kuopuksella sama homma. Siitä on hiljaisuus kaukana 😀 Ja äitillä välillä pinna kireällä kun joka puolelta kuuluu ei, oli sitten kyse vaatteista ja pukemisesta, omien tavaroiden keräämisestä tai säännöistä ja käyttäytymisestä. Tunti hiljaisuutta itselle ja taas jaksaa 🙂 Salilla saa myös niin paljon lisäenergiaa. Jos mulle olisi joku sanonut puolitoista vuotta sitten että minusta tulee ahkera salilla kävijä niin olisin varmaan nauranut 😀 Rakas harrastus siitä on minulle tullut ja siitä en hevillä luovu. Jospa tuo ei-vaihekin menisi kohta ohitse ja saataisiin rauha taloon -toiveajatteluako? Nyt kuitenkin tekemään lapsille riisipuuroa, sitä toivoivat eilen jälkkäriksi. Hyvää torstaipäivää teille!

2 kommenttia “Torstain helmi

  1. Kivan näköinen maljakko 🙂 Ja aivan ihana tuo teidän sohvapöytä ❤️ Leppoisaa viikonloppua ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *