Uutta ilmettä tekstiileillä wc-tilaan

DSC_2045%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

 

DSC_2052.jpg

 

DSC_2062%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2055%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Kohti uutta viikkoa! Päivät ovat selkeästi pidentyneet, illalla vasta kuuden jälkeen tulee hämärää. Vaikka ulkona pyryttää lunta, kevättä kohden mennään. Vähän vauhtia voisin antaa kevään tulolle 😉 Joulun jälkeen tein pientä raikastusta wc-tilaan ja laitoin kuviolliset matot lattialle. Edelliset matot kutistuivat pesussa niin pieniksi, vaikka omasta mielestä pesin ne ohjeen mukaan että eivät sopineet enää koon puolesta tuonne. Pyyhkeet löytyivät JaninaF:n mallistosta, ovat tosi hyvät ja laadukkaat. Käytössä ovat olleet jo vuoden päivät, ihanan pehmeää materiaalia.

Uusille lukijoille siellä ruudun takana kerron hieman meidän wc-projektista. Talon suunnitteluvaiheessa tehtiin kompromisseja koska halusin taloon ison wc:n. Eli jätimme pienen vaatehuoneen kokonaan pois ja näin saimme normaalia suuremman wc:n. Tykkään kun on tilaa ympärillä ja ison peilin äärellä on hyvä meikata ja laittaa hiuksia. Yleensä ollaan iltaisin koko perhe yhtä aikaa hampaiden pesulla eikä ole yhtään ahdasta 🙂 Tämä oli muuten ensimmäinen laatoitusprojekti jota olen koskaan tehnyt! Ja täytyy sanoa että hyvin onnistuin hommassa. Hieman maha saattoi olla tiellä kun konttasin lattialla saumojen kimpussa, raskausviikkoja kun oli silloin muistaakseni 37. Vieläkin hymyillen katson rakennusaikaisia kuvia. Kaksi viikkoa ennen kuopuksen syntymää pääsimme muuttamaan uuteen kotiin. Voi niitä muistoja <3

Moni on kysellyt minulta noiden kuviollisten mattojen perään ja ne ovat H&M Homen mallistosta. Aika moni muukin taisi ihastua, kun menivät saman tien kaikki kaupaksi kun myyntiin tulivat. Samantyyppisiä mattoja olen heillä nähnyt jos joku tykästyi kuviointiin. Nyt ovi kävi ja esikoinen tuli koulusta joten ei muuta kuin kivaa päivää teille, minä lähden ruoan lämmitykseen. Moikkamoi!

J / white & black - -

6 kommenttia “Uutta ilmettä tekstiileillä wc-tilaan

 1. Kaunis vessa! Nuo matot ovat kyllä tosi kauniit ja sopivat tilaan hirmu hyvin. <br />
  Olen itse tosi laiska sisustamaan kylppäriä erityisemmin. Uudet pyyhkeet ja muut tekstiilit kyllä piristäisivät sielläkin.

  1. Kiitos Kaisa! Tekstiilit piristävät tilaa kuin tilaa ja niillä saa edullisesti aikaan raikkaan muutoksen. Kannattaa kokeilla 🙂

 2. Kaunis vessa, niinkuin koko teidän koti muutenkin. Älä ota tätä todellakaan minään loukkauksena, mutta käyn aina lukemassa blogistasi että mitähän teidän &quot;täydelliseen elämään&quot; tänään kuuluu 🙂 Usein kun juttusi ovat aina niin idyllisiä (ja juu toki ymmärrän että se kuuluu blogimaailmaan, kukapa niitä likainen koti ja kaikki huonosti- juttuja haluaisikaan lukea), milloin olet herännyt anivarhain tekemään lumityöt ja salilla oli niin kivaa että melkein jumppasit viisi treeniä joka osa-alueelle ja siivottu on ja omin kätösin veivattu sämpylöitä. Tässä postauksessa sain leveän hymyn tuosta että olet laatoittanut vessan viimeisillä raskausviikoillasi, no niinpä tietenkin 😀 Mutta en siis todellakaan tarkoita tätä pahalla, minulle tulee näistä jutuista aina vaan hyvä mieli ja sitten katselen omaa, lasten räjäyttämää kotiani ja itse räjäyttämääni jääkaappia ja mietin missä meni vikaan. 😛 mutta jatka ehdottomasti samaan malliin, blogisi on yksi lemppareistani. 🙂

  1. Moikka Jenppa!<br />
   <br />
   Kiitos viestistäsi ja kiva kuulla että blogini kuuluu lemppareihisi 🙂 <br />
   <br />
   Salilla tykkään käydä ihan älyttömästi ja olen tainnut täälläkin asiasta mainita moneen otteeseen. Tulee niin hyvä olo kun käy treenaamassa ja vaikka olisi huonokin päivä, niin salilla ne murheet kaikkoaa.<br />
   <br />
   Itse asiassa muakin alkoi kovasti hymyilyttämään kun luin meidän `täydellisestä` elämästä, kuulosti oikeesti niin ihanalta meidän elämä tiivistettynä 🙂 Eihän se elämä ole täydellistä täälläkään, mutta mieluummin tänne kirjoittelee niitä kivoja asioita ja kuulumisia kuin esim. juttua huonoista päivistä tai minun tai lapsen sairauksista. Toiset tykkää kirjoitella enemmän henkilökohtaisista asioista, toiset vähemmän.<br />
   <br />
   Mutta joo, on se koti täälläkin räjäytetty joka päivä lasten toimesta ja minä hullu siivoan, olen joskus maininnut blogissakin että olen siivoushullu 😀 en vaan voi sietää sotkua. Lastenhuonetta en ole pitkään aikaan blogiin kuvannut, kun se on usein sekaisin ja leikit lattialla. <br />
   <br />
   Oli mukava kun jätit kommenttia ja en todellakaan pahastunut, jätäthän kommenttia toistekin 🙂 Kivaa alkavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *