DIY- Easter eggs

DSC_2142%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2094%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2128.jpg

 

DSC_2138%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Pääsiäinen on nurkan takana ja tässä samalla tunnustan että meillä syödään ihan älytön määrä munia. Siis aina, ei vain pääsiäisenä. Niitä menee keitettyinä, paistettuina, munakkaana, rahkalätyissä jne. Jotain noista kennoista oli keksittävä (muutakin kuin sytykeruusuja) joten syntyi aika yksinkertainen pääsiäiskoriste rikotuista ja ehjistä kananmunista ja mustasta kennosta. Maalasin vain kennon mustaksi ja lisäsin pohjalle mitä tuo nyt on koristeheinää (en saa nimeä päähän) ja muutamat tipuset kananmuniin. Tällaisista pääsiäiskoristeista minä tykkään ja kun poitsu näki minun version, halusi tehdä samanlaisen. Mikäs siinä, meiltä ei munakennot heti lopu kesken 😀 Mitähän muuta kennoista voisi askarrella?

Taidan istuttaa vielä rairuohot kasvamaan rikottuihin muniin, näin toissa vuonna sellaisia ja olivat niin kivan näköisiä että täytyy kokeilla! Meille ei taida muita pääsiäiskoristuksia hirveesti tullakaan, ne perinteiset vesiväreillä maalatut munat saa lapset vielä tehdä ja ripustetaan peikonoksaan roikkumaan. Mukavaa maaliskuun ensimmäistä viikkoa!

 

J / white & black - -

2 kommenttia “DIY- Easter eggs

  1. Onpa ihana idea! Yksinkertainen, mutta näyttävä 🙂

    1. Kiitos! Nämä mun kaikki askartelujutut on joko tosi yksinkertaisia tai sitten monimutkaisia 😀 kaikkea pitää kokeilla kun lamppu syttyy päässä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *