Kevät on yhtä juhlaa..

DSC_2158%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2198%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2171%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2149%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2145%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2197%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tai oikeastaan koko alkuvuosi on meidän perheessä yhtä juhlaa, syntymäpäiviä syntymäpäivien perään 🙂 Nyt kun esikoiselle järjestetään vielä kaverisynttäritkin niin tää mamma saa leipoa koko ajan. Sukulaissynttäreillä meni Hello Kitty kakku kokonaan, pieni pala ainostaan jäi. Kokeilin omille synttäreilleni vähän erikoisempaa täytettä ja laitoin täytteen sekaan tuorejuustoa ja siitä tuli niin hyvää että esikoinen halusi samat täytteet. Kakku sai kyllä paljon kehuja. Viimeiset mansikat pakastimesta käytettiin kakkuun. Molemmat mummot tuossa lupailivatkin jo että heidän kaapeista saa hakea lisää, kun monet synttärit on vielä edessäpäin ennen kuin päästään kesällä mansikkamaalle. Meinasi kyllä pikkupaniikki iskeä illalla kun aloin kakkua täyttämään kun ei ollutkaan mansikoita enempää. Kukaan ahmateista ei tunnustanut ;D

Meneekö teillä kaverisynttäreillä kakku kaupaksi? Olen monelta kuullut että lapset tykkäävät syödä enemmän kaikkea pientä naposteltavaa, mutta minä ajattelin tehdä miniversion tuosta kisukakusta. Meillä ainakin lapset tykkäävät älyttömästi täytekakakusta ja toivoivatkin sellaista kaverisynttäreille, joten onhan se tehtävä. 

Nyt kun yksistä synttäreistä on selvitty, niin aletaan suunnittelemaan toisia! Loppupäivä meneekin lumitöissä, sen verran ryminällä tuli lumet katolta että niitä ei ihan hetkessä tehdä. Onneksi päästiin kyläpaikassa valmiiseen pöytään syömään, niin tänään ei tarvitse kokata. Hyvää viikon jatkoa ja erityisesti hyvää naistenpäivää! Ps. Lastenhuone on täynnä Frozen krääsää, mistä ihmeestä ne keksiikin tehdä vaikka millaista Anna ja Elsa tavaraa?! Koko tyttö on puettu päästä varpaisiin, hiuspantaa ja legginssejä myöten Frozeniksi 😀 Että mikäkö on tällä hetkellä pienten tyttöjen suosikki?

J / white & black - -

2 kommenttia “Kevät on yhtä juhlaa..

  1. Ihania herkkuja ollut ja upea kakku! Itsekkin pääsi tänään valmiiseen pöytään, kun sisko tarjosi kaupungilla ruoan. 🙂 Hyvää naistenpäivää!

    1. Kiitos Suffeliini! Kaunis ele siskoltasi ♥ Me mentiin mummon luokse ja siellä päästiin valmiiseen pöytään herkuttelemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *