Olkkarikuvia ja oranssi sydän

DSC_2258%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

 

DSC_2265%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2223%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2262%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Nyt viimein voi sanoa että se on täällä. Räystäistä tippuu vesi, lumen alta paljastuu märkä asfaltti ja kisu vaanii puiden alla pikkulintuja. Kyllä tätä on odotettukin, ehkä enemmän kuin koskaan ennen. Kevät <3 Talvi on tuntunut jotenkin tosi pitkältä, vaikka aluksi tuntui että tuleeko sitä ollenkaan. Pojalle ostettiin ensimmäiset rullaluistimet ensi kesäksi ja oli virhe näyttää ne etukäteen.. Siitä asti on hoettu että lähdetään jo rulliksia kokeilemaan, vaikka olen yrittänyt sanoa ettei niillä voi vielä luistella ennen kuin tiet on puhdistettu. No minä vähän kokeilen, ei se haittaa jos siellä on vielä lunta 😀 

Takkatulesta en vielä luovu vaikkei pakkasia enää olekaan. Miten kiva oli nytkin laittaa takkaan tulet kun oltiin koko päivä ulkona hiihtokilpailuissa. Lämmin mehu ja makkara maistui ulkona paremmalta kuin koskaan. Kolasin tuon meidän grillipaikan ja viikonloppuna aloitetaan grillikausi. Joooo, ei yhtään liian aikaista sanon minä 😉 Ei muuta kuin lampaantaljat pepun alle ja vaatetta päälle niin tarkenee grillailla.

Oletteko muuten huomanneet jokaisen postauksen oikeassa yläreunassa tuon oranssin sydämen? Sitä klikkaamalla voit nopeasti kertoa jos tykkäsit postauksesta tai ihan vaan että kävit postauksen lukemassa. Aina ei ehdi jättää kommenttia bloggaajalle ja tällä tavoin sydäntä klikkaamalla voi nopeasti laittaa pikaterkut bloggaajalle 🙂 Vähän sama kuin Facebookissa Tykkää-nappi. Aina kun huomaan tykkäyksiä tulleen, olen niistä todella iloinen! Pieni pyyntö siis sinne ruudun toiselle puolen <3 Hyvää torstaipäivää. 

4 kommenttia “Olkkarikuvia ja oranssi sydän

 1. Ihanat kuvat!<br />
  Minulla jo mieli hiukan keväässä, mutta meidän varjoinen piha on erimieltä… <br />
  Minun joka vuotinen &quot;ongelmani&quot; joka harmittaa, -turhaan- sillä en asialle mitään voi!<br />
  Meillä isäntä laittaa usein aamuisin ennen töihin lähtöään tulet takkaan, -tykkään!<br />
  Kiva juttu tuo oranssi sydän, -löytyisiköhän siihen jostakin ohjeet jotka tällainen kielitaidoton ymmärtäisi…<br />
  Mukavaa viikonloppua!♡

  1. Kiitos :)<br />
   Meilläkin takapiha on aika varjoinen ja sieltä lumet lähtee aina viimeisenä, mutta onneksi etupihalla voi nauttia jo kevään merkeistä. Puita pitäisi vielä kaataa että saataisiin enemmän auringonvaloa tontille.<br />
   <br />
   Tuo oranssi sydän on Casan oma, teknisen puolen pojat ovat sen tuonne laittaneet ja ei mitään hajua miten sen itse osaisi laittaa :)<br />
   Kivaa viikonlopun jatkoa!

 2. Kauniita kuvia ja ihana tuo pyöreä maljakko! <br />
  <br />
  Kevät saisi jo tosiaankin tulla. Jotenkin tuntuu, että talvi on ollut tosi pitkä ja vähän raskaskin. Saisi mennä jo pois. Odotan innolla lumetonta pihaa ja lämmittäviä auringonsäteitä. Saimme viime kesän lopulla pihan ja terassin kesäkeittiöineen kuntoon ja oikeastaan koko kesä meni niitä hommia tehden. Tänä vuonna pääsee vaan nauttimaan työn tuloksista ja se voisi alkaa jo nyt! :)<br />
  <br />
  Kivaa viikonloppua teille! &hearts;

  1. Kiitos Heidi! <br />
   Teillä varsinkin on ollut tosi raskas talvi 🙁 toivon että kevät toisi enemmän iloa, murheet ja huolet hus pois 🙂 Koirulille terkkuja &hearts;<br />
   <br />
   Se kesäkeittiö on aivan huippu, kyllä kelpaa kokkailla noin hienossa keittiössä. Kesää odotellessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *