Valkoiset, oikean sävyiset taljat

DSC_2347%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

 

DSC_2372%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2367%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2353%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Heippahei uuteen viikkoon! Vaikka kevät on jo täällä ja osan taljoista olen laittanut kaappiin, niin olkkarin tuoleissa tykkään pitää vielä taljoja koska ovat aika kylmät ilman mitään pehmustetta. Meinasin jo leikata yhden Ikean taljan kahtia että saan tuoleihin pehmusteet, mutta taljan kellertävä väri mietitytti. Hyvä kun en leikannut, koska Jyskistä löytyi juuri oikean väriset pyöreät taljat. Meidän kissavanhuksen lempparipaikka on nykyään tuo vasemman puoleinen tuoli, jossa nukkuu päivisin. Yöt meneekin aina minun vieressä tai sohvalla 🙂 Vaihtelee paikkaa monta kertaa yössä kun näen unia ja pyörin sängyssä 😀 Voi kissaparkaa..

Vähän meiltä löytyy jo pääsiäisjuttujakin kotoa. Ohrat toivottavasti kerkeävät kasvaa torstaihin mennessä ja munat on vielä koristelematta, mutta kyllähän tässä vielä ehtii. Keltaisen liljan ostin olkkariin kun teki mieli laittaa pääsiäisen perinteistä väriä johonkin huoneeseen. Ihana piristys tuo keltainen! Lapset ovat askarrelleet koulussa pääsiäiskoristeita ja liimailen niitä ikkunaan sitten kun saavat tuoda ne kotiin. Siinäpä meidän koristelut taitaa olla tänä vuonna, jos en innostu tässä viikon aikana vielä askartelemaan. Löysin kirpparilta askartelutarvikkeita ja tekisi mieli tehdä niistä jotain, saa nähdä mitä keksin. Niin joo, teinhän mä tämän kennokoristeen pääsiäistä ajatellen. Joka vuosi pitää jotain pientä askarrella pääsiäiseksi. Tämä viikko tuntuukin lyhyeltä kun arkipäiviä on vähemmän. Kiva kun viikonloppu alkaa aiemmin ja saadaan vielä sukulaisia tänne maalle pääsiäistä viettämään. Aurinkoisia päiviä teille jokaiselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *