Ikinä nähnyt vastaavia!

DSC_2685%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2672%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2665%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2662%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Vilkaiskaapa kuvista montako nuppua yhdessä tulppaanissa on 😀 En ole koskaan nähnyt vastaavaa, siis neljä kukkaa yhdessä varressa. Mitä ihmettä. Viikonloppupuska lähti tällä kertaa mukaan Lidlistä, se perinteinen muutaman euron kimppu, jossa on yhdeksän tulppaania. Väriksi valitsin violetin kun kimppu näytti niin tuuhealta ja kotona kimpun aukaistuani ihmettelin nuppujen määrää. Onpahan viikonlopuksi kaunis kimppu maljakossa ja kukkia triplamäärä <3

Tänään on niin upea auringonpaiste että laitan grillin tulille kunhan saan ensin siivoushommat tehtyä. Kanaa, pekonia, kesäkurpitsaa ja nyyttejä. Namskis. Ostettiin koko perheelle rullaluistimet ja 10 vuoden tauon jälkeen ajattelin kokeilla pysynkö pystyssä. Suojat käsiin ja polviin ja kypärä päähän niin enköhän selviä reissusta hengissä. Tyttöä nauratti kun puhuttiin rullaluistelusta ja oli aivan varma että isi kaatuu heti, mutta äiti menee lujaa 😀 Saa nähdä miten vanhempien käy. Naurattaa jo valmiiksi mun toilailut. Rauhallisempaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolen, nautitaan auringosta!

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *