Täydellinen ratkaisu kuiva-ainekaappiin

Olette ehkä huomanneetkin tv:ssä pyörivän mainoksen uusista, käytännöllisistä GastroMax-rasioista? Pääsin tekemään yhteistyötä suomalaisen Orthexin kanssa ja testaamaan heidän uutuuksiaan. Valitsin erikokoisia rasioita kuiva-ainekaappiin. GastroMax-rasioita on neljää eri kokoa, 0,8L, 1,6L, 2,25L ja 3,5L. Pienintä kokoa käytin mm. pähkinöille, leseille, leivontakaakaolle, merisuolalle, teepusseille, palasokerille. Makaronit, riisit, lasagnelevyt ja korppujauhot laitoin 1,6L rasioihin. 2,25L korkea rasia on tarkoitettu erityisesti spaghetille. Minä laitoin myös näkkärit tällaiseen korkeaan rasiaan. Isoin koko 3,5L sopii mm. kaurahiutaleille, muroille, jauhoille, pastalle. Myös sokerin laitoin isoimpaan kokoon. 

Uskallankohan edes näyttää miltä meidän kuiva-ainekaappi näytti aiemmin 🙂 No tässä tulee.. Kuvastahan sen huomaa parhaiten miten iso muutos ja ero entiseen. Eli meillä säilytettiin ennen kuiva-aineet omissa pakkauksissaan ja ennen kuvasta huomaa miten vievät enemmän tilaa. Mitään kuiva-aineita en ole ottanut pois (jälkeen kuva), vaan ostanut enemmän täytettä rasioihin. Rasiat vievät paljon vähemmän tilaa ja nyt kaapin kahdesta vetolaatikosta löytyvät kuiva-aineet, jotka ennen veivät kolme laatikkoa. 

 

DSC_2629%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2711%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2770%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2714%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2736%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2705%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Orthex juhlii tänä vuonna 60-vuotista taivaltaan. Tehdas on perustettu Lohjalle vuonna 1956 ja samalta tehtaalta tulevat edelleenkin nämä rasiat. Rasiat on helppo avata ja ne saa pestä astianpesukoneessa. Lasten kanssa yhdessä täytettiin rasiat ja kysyin lapsiltakin mitä mieltä ovat näistä ja ovatko helppo avata. Kuulema hyviä rasioita, helppo itse avata kannet ja ottaa kaakaota lusikalla 🙂 Eli koko perhe suosittelee! Joihinkin rasioihin kirjoitin pohjaan mitä ne sisältävät ja eräpäivän ettei miehellä mene sokerit ja suolat sekaisin. Kätevä sieltä sitten kurkata milloin on eräpäivä esim. jauhoissa. Orthex-rasioita käyttää muuten myös Suomen kokkimaajoukkue. 

 

DSC_2698%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2776%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Ihana tietää että ainakin yksi suuri kaappi on nyt järjestyksessä ja sieltä löytää heti tarvittavan, eikä jauhopussit ja näkkäripakkaukset sotke enää laatikon pohjia. Seuraavaksi olisikin vuorossa lastenhuoneen kaappien siivousprojekti. Siinä riittääkin hommaa. Kiitos Orthexille käytännöllisistä rasioista, silmä lepää kun katsoo kuiva-ainekaappia. Rasioita myyvät mm. Sokos, Kärkkäinen, Kodin1 ja Prisma.

 

DSC_2626%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

Yhteistyössä Orthex.

4 kommenttia “Täydellinen ratkaisu kuiva-ainekaappiin

  1. Aivan huiput, ihan kuin ne ois tehty tuohon 🙂 Ja helppo ottaa kaapista rasia, ei tarvitse pelätä että kansi irtoaa.

 1. Rasiat olisi täydellisiä, jos niiden kannessa olisi kolo, johon saisi itse tungettua lapun, jossa kerrotaan rasian sisällön parasta ennen päivämäärä ja esim makaroonin keittoaika. Sellaisia terveisiä Orthexille! 🙂 Itse oon näitä tietoja laittanut maalarinteipillä purkkien ja rasioiden pohjaan, mikä ei oo kauhean kätevää.

  1. Mä kirjoitin Dymolla rasian pohjaan esim. suola, sokeri, ruokosokeri jne. jotka menee helposti sekaisin keskenään.<br />
   <br />
   Kiitos vinkistä, olen laittanut terkkuja Orthexille ja viestisi eteenpäin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *