Sadepäivän heräteostoksia

IMG_7620%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29-t

Joko kohta tulee äiti talvi? Kysyi tyttö toissapäivänä. Ei mikään ihme jos lapsikin menee sekaisin vuodenajoista kun tuntuu itsestäkin ihan syksyltä. Vettä, räntää tai lunta sataa taivaalta. Lasten tultua koulusta olen yrittänyt keksiä joka päivälle jotain kivaa puuhaa sisällä. Yks päivä lähdettiin heräteostoksille, pidettiin kunnon shoppailupäivä ja herkuteltiin hamppariaterialla päivän päätteeksi. Tällaiset extemporelähdöt on kivoja ja löysin itsellekin sisustusjuttuja jotka oli pakko ostaa. Eilen pidettiin peli-ilta sisätiloissa. Ei puhettakaan että olisi ulos huvittanut lähteä, täällä tuuli niin että orvokit lensi pitkin pihaa ja terassin katto meinasi lähteä tuulen mukana. Säästyttiin kuitenkin isommilta vahingoilta. Totesinkin tuossa kaverille että sataisi nyt niin paljon että kesällä paistais vaan aurinko ja saisimme nauttia lämpimästä kesästä 🙂 Ehkäpä pääsisi jopa terassin lattian kimppuun sutimaan öljyä pintaan.

Betoni on edelleen materiaali josta tykkään kovasti. Löysin ison betonitarjottimen edullisesti, joten pakkohan se oli ostaa. Vaikka diy-ihmisenä olisin voinut kokeilla tehdä tuollaisen itsekin. Säästetään ne betoniaskartelut vähän paremmalle ilmalle 🙂 Takana näkyvä pöllökin lähti tytön toiveesta kaupasta mukaan.

Sain muuten korjauskustannusarvion kamerasta ja pari viikkoa menee sen korjaukseen. Apuaa, miten selviän ilman järkkäriä pari viikkoa?? Nyt on jo vieroitusoireita. Tekis mieli marssia kauppaan ja ostaa uusi kamera että pääsee taas kuvauspuuhiin.  

9 kommenttia “Sadepäivän heräteostoksia

  1. Olipa kivannäköinen tarjotin 🙂 Itse olen ihastunut Kastehelmen tarjottimeen, joka on muuten aika sämännäköinen kun tuo sinun oma. Mistä löysit omasi? 🙂

  2. Hei! Onpa kaunis tuo betonitarjotin! Oliko se joku kirpparilöytö vai löytyykö niitä jostain kaupasta? Tahtoo kanssa! 😀

  3. Ihana tarjotin! 🙂 Meiltä löytyy vähän samantyylinen, joka on hankittu Kodin1:stä. Vinkkinä vaan muillekin! 🙂

    1. No niin eli hyvä tietää että Kodin1:stä löytyy vastaavia jos ei Kärkkäiseltä löydy 🙂 Kiitos vinkistä.

  4. Onpa hyvännäköinen tarjotin!<br />
    Täytyy pitää silmänsä auki jospa meiltäkin jostakin liikkeestä löytyisi joku samantyylinen.

    1. Tuossa yllä Paula kirjoittikin että Kodin1:stä löytyy samantyylinen. Täytyy käydä kurkkaamassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *