Tärkeät laput talteen ja näkösälle

DSC_0385%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Ongelmana mulla on aina ollut muisti, tai siis sen puute. Muistini jäi aikaa sitten jo synnytyssairaalaan ja joskus ihmettelen ääneen että miten voikin KAIKKI asiat unohtaa. Lapsia en ole vielä onneksi unohtanut mihinkään, mutta olen kuullut että sellaistakin voi tapahtua äideille 🙂 Kauppareissullakin jos lähden varta vasten jotain hakemaan, niin saatan kaupassa unohtaa sen ja ostan jotain muuta. Myös korttini salasana unohtuu usein kun olen nostamassa rahaa. Eilen unohdin että tytön kaveri oli tulossa kylään. 90-vuotias mummoni usein nauraa että kun tuo muisti on huonontunut, mutta niin se on nuoremmillakin 😉

Kaikki, siis ihan kaikki pitää olla jossain ylhäällä ja mitä paremmin näkösällä niin että näen muistilaput joka päivä. Jääkaapin oveen en halua lappuja ja tämä teline on just hyvä ja sopivan kokoinen lapuille. Siinä riippuu ajanvarauskortit, lasten synttärikutsut, kirjojen lainauskuitit ja muut muistettavat. Jos joku muu ihastui telineeseen niin näitä löytyy Jyskistä kuparinvärisenä. Omani maalasin mattamustaksi ja tuon alaosan jätin käsittelemättä, puunväriseksi.

Lupaan seuraavaan postaukseen niitä pihakuvia joita lupasin jo aiemmin, mutta aina tulee muuta kirjoitettavaa. Siitäkin huomaa että mulla on huono muisti, kun kirjoitan heti tänne ylös blogipostauksien otsikot kun oikeasti saatan unohtaa mitä mun piti teille näyttää 😀 Seuraavaksi kuitenkin näette mitä kaikkea olen taas pihalle hankkinut, vaikka päätin etten osta kuin muutamat ulkokukat…kröhöm.. Tuulista päivän jatkoa!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *