Muutos: Ennen ja jälkeen lastenhuoneen kaappi

Kun tavaroilla on omat paikkansa, on arkiaskareiden tekeminen paljon helpompaa ja hommat sujuu nopeammin. Kodissamme on joka tavaralle oma paikka ja tiedän mistä haen kun jotain etsin. Ainoa huone mikä on ollut kuin sekamelska kaappien osalta, on lastenhuone. Sinne on varsinkin pienimmäinen tunkenut kaapin täyteen tavaroita sikinsokin ja yleensä leikkien jälkeen lelut on laitettu sinne mihin mahtuu. Viimeisestä kuvasta huomaatte mitä tarkoitan 😀 Yhteistyössä Orthexin kanssa laitoimme lastenhuoneen lelukaapit järjestykseen ja jokaiselle tavaralle on nyt oma paikkansa. Valitsin laatikoiksi värikkäät SmartStore Colour -laatikot, tytölle pinkit ja pojalle siniset. Pieninkin erottaa väristä mitkä laatikot ovat hänen, kun ei osaa vielä lukea. Myös muutaman kirkkaan laatikon otin joukkoon, että kokonaisuudesta tuli kiva! 

Laatikoita on montaa eri kokoa ja väriä. Niihin saa myös lisäosia mm. pienempiä lokerikkoja sisäpuolelle joissa on kätevä säilyttää pienempiä tavaroita. Tytöllä on paljon koruja ja muuta pientä, joten lokerikot olivat varsinkin hänelle todella mieluisat! Heti halusi itse järjestää kaapit ja kirjoitti etiketteihin mitä mistäkin laatikosta löytyy. Todella kätevät, itselleni aion ostaa vielä muutaman kirkkaan laatikon lokerikoilla kodinhoitohuoneen kaappiin.

 

DSC_1205%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

 

DSC_1228%20%E2%80%93%20kopio.jpg

On koruille omat paikat, barbit, kirjat ja pelit löytyvät isoista laatikoista ja pienimmät laatikot säilövät itseensä tarrat, barbien vaatteet, pelikortit yms. SmartStoren pienimmän laatikon koko on 21x17x11cm ja tilavuus 2 litraa. Suurin 34x25x16cm ja tilavuus 8 litraa. Laatikoita löytyy myös useita eri kokoja tältä väliltä mm. tämä SmartStoren matalampi laatikko on hyvä A4-arkkien säilytykseen. Laatikoita löytyy kirkkaanakin jos haluaa hillitymmän kokonaisuuden. Meille oli heti selvää että värikkäitä laatikoita lastenhuoneeseen ja lapset ovat tykänneet näistä kovasti.

DSC_1253%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

 

DSC_1219%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1206%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0856%20%E2%80%93%20kopio-vert.jpg

On jotenkin helpottava tunne kun tietää että kaapin sisältökin on siistissä kunnossa, kun muuten tykkään pitää kodin järjestyksessä ja siistinä. Nyt on viimeinenkin kaappi saatu kondikseen. Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat. Aika huima ero, vai mitä? 🙂 Lapset ja äiti kiittävät lämpimästi Orthexia <3 Nyt järjestys säilyy ja kaapin oven voi aukaista ilman että saan sydärin 😀 Aurinkoista ja värikästä päivää!

 

Yhteistyössä Orthex Group

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *