Maalaamani Askon keinutuoli

Lomat on kohta lomailtu ja lapsilla koulu lähestyy. Huomasittekin ehkä heinäkuun olleen blogin puolella hiljaista. Kamera on kyllä ollut mukana joka reissulla ja olen kuvannut paljon, mutta tietokone on pysynyt kiinni melkein kuukauden 🙂 Ja loma teki hyvää <3 Viimeisin reissu oli mökille Kainuuseen ja vietimme asuntoautolla myös pari yötä Kalajoen hiekkasärkillä. Kauniita maisemia ja vielä kauniimpia auringonlaskuja. Voisin istua vaikka koko yön auringonlaskua ja nousua katsellen 😀 Ja kun seura on vielä mitä parhainta niin mikäs siinä katsellessa merelle ja järvelle päin. Lapsetkin jaksoivat valvoa jopa kahteen ja nyt ollaankin sovittu että puoli yhdeksältä pitää olla iltapala syötynä, hampaat pestynä ja yöpuku päällä sängyssä, että jaksaa taas aloittaa aikaiset kouluaamut. Taksi tulee jo tuntia ennen koulun alkua hakemaan pihasta. Olihan meillä huippuhauskaa reissuilla ja lapset tykkäsivät kun saivat hengailla (lue:valvoa) aikuisten kanssa.

DSC_1508%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1526%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1181%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1168%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tyttö löysi tontilta sijaitsevalta vanhasta rakennuksesta keinutuolin ja pyysi saisiko sen leikkimökkiin. Aloin tarkemmin tutkimaan tuolia kun mua muistutettiin sen olemassaolosta (miten olinkaan unohtanut) ja pohjassa lukee Asko. Enpä ollut ennen hoksannut katsoa tuolia tarkemmin. Miltähän luvulta mahtaa olla? Pinta oli sen verran kulunut että maalasin keinutuolin mustaksi ja kuivuttuaan siirsin leikkimökkiin. Niinkuin huomaatte, järjestys ja tavarat ovat taas vaihtuneet, tällä kertaa sisustus on täysin tytön käsialaa. Toinen aivan onnessaan kun sai sisustaa niillä tavaroilla mitä rakennuksesta löysi ja työn päätteeksi sain tulla ihailemaan uudistettua sisustusta. Äidin mielestä todella hieno.

 

 

4 kommenttia “Maalaamani Askon keinutuoli

 1. Voi että nämä kuvasi ovat niin kauniita!<br />
  Ihanan sisustuksen on tytär tehnyt, -ei ole omena kauas puusta pudonnut…☺<br />
  Tutun näköiset matot… Itselläni on yksi tuollainen toisessa wc:sä, -tykkään!<br />
  Mukava kuulla että on ollut onnistunut loma, sellaisen jäkeen on mukava palata arkeen!<br />
  Kauniita loppukesän päiviä toivottelen!♥

  1. Meinasin jättää koko postauksen tekemättä kun sisäkuvat eivät omasta mielestä onnistuneet, joten kiitos Titti &hearts;<br />
   <br />
   Mulla oli nuo matot wcssä mutta kun pesin ne koneessa niin pienenivät 5 cm. Ostin sitten uudet matot tilalle. <br />
   <br />
   Kesä oli kyllä ihanaa aikaa, niin kotona kuin reissussa. Saataisiimpa nauttia vielä auringosta tämä kuukausi. Samoin sinne &hearts;

 2. Veikkaisin keinutuolin olevan 60-luvulta. Äitini lapsuudenkodissa oli hyvin samanlainen. Sen mentyä perinnönjaossa toiselle, äitini etsii samanlaista 🙂 googletellessani tuoleja löysin tämän postauksen.

  1. Moi Jenya!<br />
   <br />
   Kiitos tiedosta, ajattelinkin että keinutuoli voisi olla 50- tai 60-luvulta kun luulen että silloin tuo vanha rakennus on rakennettu mistä tuolin hain.<br />
   Voi toivotaan että äitisi löytää keinutuolin itselleen &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *