DIY- Helppo kynäteline

DSC_1589%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1577%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1532%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1593%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Teki mieli pitkästä aikaa touhuta askartelujen parissa viikonloppuna joten syntyi useampikin juttu valmiiksi! Tässä niistä yksi- kynäteline. Ei tarvita kuin pölkky(!), saha, maalia, hiomapaperia ja porakone. Maalasin pölkyn mustalla liitutaulumaalilla ja reiät tehtiin yhdelletoista kynälle. Teline sijoitettiin tietokonepöydälle, siellä tarvitaan kyniä eniten. Toinen teline täytyy tehdä vielä lastenhuoneeseen, oli kuulema niin kivannäköinen lastenkin mielestä. 

Olen pari päivää opetellut uuden puhelimen käyttöä ja voihan kännykät!##?#! Montakohan kertaa puhelin on meinannut lentää metsikköön 😀 Koskaan mulla ei ole ollut muuta kuin Nokian puhelimia ja nyt vaihdoin Samsungiin. Hienoja toimintoja puhelimessa ja hyvä kamera, mutta vielä kun oppisi asentamaan kaiken ja osaisi käyttää sitä. Voi tätä nykyaikaa. Sain kuitenkin numerot siirrettyä uuteen puhelimeen, siihenkään ei mennyt kuin yksi kokonainen päivä 😀 Whatsappi on edelleen jossain kateissa 🙂 Tekniikan ihmelapsi kuittaa tältä illalta ja lähtee perheen kanssa kesän viimeisiin grillauspuuhiin. Ja se on ainakin homma jonka hallitsen, toisin kuin jotkut muut 😀 Ulkona on jo sen verran viileää iltaisin, että saa napata pitkät housut jalkaan ja hupparin mukaan. Iloa viikkoon!

J / white & black - -

2 kommenttia “DIY- Helppo kynäteline

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *