Iso muutos meille keittiössä- Pyöreä pöytä

DSC_1625%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1595%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1615%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1613%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

p%C3%B6yt%C3%A4%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

Siinä se nyt on ennen ja jälkeen! Olen niin tyytyväinen tähän ratkaisuun vaikka pöydän koko pieneni tuplasti. Olen aina halunnut pyöreän pöydän keittiöön ja blogissakin olen maininnut haaveista monta kertaa. Vihdoin se on siinä! Mies oli sitä mieltä että ei pyöreää pöytää meille ja jätinkin sitten pöytähaaveet siihen. No tuossa yks päivä olin kirpparilla ja näin maalikolhuja nähneen pöydän nurkassa, jonka päälle oli kerätty muuta tavaraa. Siirsin tavarat pois ja kurkkasin hintaa, samantien tiesin että pöytä lähtee meidän kotiin. Kaikkein parasta pöydässä on keskellä oleva jalka, joka ei vie tilaa istujilta ja pöytää voi myös jatkaa jos tuntuu että se käy pieneksi.

Maksoin pöydän ja lupasin tulla hakemaan sen samana päivänä. Mies töissä ja minä kotipihalla ihmettelen että no milläs minä sen haen kun autossa ei ole peräkoukkua (vaihdettiin vasta autoa enkä muistanut että siinä ei ole koukkua). Tai siis on koukku mutta se on puskurin takana piilossa, sellainen joka pitää itse asentaa 😀 Nooo..siinä hetken mietittyäni otin koukun käteen ja valehtelematta puoli tuntia kokeilin että onko se nyt varmasti oikein ja varmasti kiinni ettei peräkärry lähde kesken kaiken irti. Soitin jopa veljelleni että annappa siskolle neuvoja miten tuo koukku laitetaan. Miehelle en uskaltanu soittaa, heh, eihän hän tiennyt vielä koko pöydästä mitään. Muutamat kymmenet hypyt koukun päällä -eiköhän se pysy.

Koukun asennus onnistui ja hain pöydän kotiin. Hiomista, maalausta ja vielä kerran maalausta. Onneksi oli aurinkoinen sää niin maalikerros kuivui nopeaa. En tiedä mitä puuta tuo on mutta painava on! Yksin kannoin sen sisälle maalin kuivuttua ja asettelin nätisti tuolit paikoilleen. Otin kännykän ja lähetin miehelle töihin kuvan. Kohta tuli viesti takaisin jossa luki: `Näyttää kyllä hienolta! Millä hait pöydän?` Eli eikö tuo tarkoita sitä että pöytä hyväksyttiin ;D Jes, kyllä! Siinä se ihastuttaa mua joka ikinen päivä eikä edes haittaa että ympärillä on vielä hetken aikaa nuo vanhat tuolit. Näytän sitten teillekin kokonaisuuden kun saan uudet tuolit ympärille. Meidän perheelle juuri sopivan kokoinen ja istun itse vaikka lattialla kun vieraita tulee, kunhan saan pöydän pitää 🙂 Keittiöstä tuli uskomattoman tilava muutoksen myötä <3 Kymmenen euron pöydäksi todellinen löytö eikä haittaa jos joskus halutaan isompi, ei ainakaan tullut kalliiksi tämä hankinta 😉 

ILOISTA VIIKONLOPPUA!

 

6 kommenttia “Iso muutos meille keittiössä- Pyöreä pöytä

 1. Kaunis pöytä!!Minäkin haluaisin pyöreän,mutta kun ruokapöytä miehen tekemä,niin eihän siitä raaski luopua:)Meillä 180 krt 100.oli aiemmin 220 krt 100,mutta lyhennettiin,kun oli turhan iso meille kolmelle:)

  1. Kiitos Nanna 🙂 Teidän pöydällä on tunnearvoa, en minäkään raaskis luopua miehen tekemästä pöydästä. <br />
   <br />
   Meinasin jo ehdottaa miehelle että tekis meille ison pyöreän pöydän, mutta kun tuo lähti niin edullisesti kirppikseltä, niin pakkohan se oli ottaa mukaan 🙂 10-20 cm isompaa olisin kaivannut, kun tuo on vain n. 120 cm halkaisijaltaan mutta hyvin sopii viisi ellei jopa kuusi pöydän ympärille.<br />
   <br />
   Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 2. Oletpa tehnyt edullisen löydön ja wau miten upean siitä tuunasit!<br />
  Ja miten paljon teit että sait sen pöydän kotiin!☺Peukutan!☺<br />
  Aurinkoista viikonloppua!♥

  1. Mä rakastan kierrellä kirppareita kun koskaan ei tiedä mikä aarre sieltä löytyy &hearts; Hih, ens kerralla osaan laittaa koukun autoon kun tarviin peräkärryä 😀 :D<br />
   <br />
   Mukavaa alkavaa viikkoa Titti 🙂

 3. Ihanalta näyttää ja hyvän kokoiselta teidän keittiöön. Ja ihana postaus :DDD

  1. Hih, kiitos 🙂 Onneksi kelpas pöytä puolisolle ku oli kovan työn takana raahata se yksin kotiin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *