DIY- Syyskranssi

DSC_1643%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1674%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1676%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1650%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Myöhäisiltaa kaikille! Tuossa parisen viikkoa sitten valmistui käpykranssi (klik) ja nyt tein leikkimökin oveen vaahteranlehtikranssin. Moni kyseli mitä käytin käpykranssin pohjana. Paksusta pahvista leikkasin kävyille pohjan, johon liimasin kuumaliimalla kävyt. Ja hyvin on pysynyt. Ihan en uskaltaisi kranssia laittaa taivasalle mutta katoksen alla pysyy hyvänä. Vaahteranlehtikranssi säilyy vesisateessakin. Pohjana käytin paksua rautalankaa, josta tein tukevan ympyrän. Pihapuun vaahtera oli jonkun verran tiputtanut jo lehtiä maahan, loput nappasin alaoksista 🙂 Nopea tekele ja näyttävä!

Täällä on hieman erilainen arki päällä kun isi lähti reissuhommiin, jos olette ihmetelleet postauksien vähyyttä viime ja tässä kuussa. Silloin kun ollaan koko perhe koolla niin aikaa vietetään perheen kanssa ja kun olen yksinään lasten kanssa aika menee silloinkin lasten kanssa ollessa 🙂 Ikävä on isiä aina työviikkoina! Mutta eiköhän me kohta saada taas arjen tutut rutiinit toimimaan 🙂 Paljon ollaan lasten kanssa mm. askarreltu, tässäkin pikkuprojektissa tyttö oli mukana ja haki lisää lehtiä kun loppu materiaali kesken. Yhden kranssin olisin halunnut vielä tehdä, nimittäin ohrakranssin. Puinnit oli kuitenkin jo tehty tutun maanviljelijän pellolla, joten se kranssi taisi jäädä ensi vuoteen.

Lastenhuoneessa on jo puolitoista tuntia ollut hiljaista, joten tää mamma viettää hetken omaa aikaa ja katson Netflixistä jonkun elokuvan. Mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle! Palataan taas 🙂

 

 

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *