DIY- Paperitelineestä pyyhetelineeksi!

DSC_1687%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1678%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Aurinkoista syyssunnuntaita! 

Ostin kerran tuollaisen wc-paprutelineen jota en ole ikinä käyttänyt paperitelineenä vaan kaulakorujen pidikkeenä. Kaulakorut ovat jo tovin olleet piilossa kaapissa (jostain syystä en osaa pitää koruja enää, muuta kuin aina niitä samoja) ja olin viemässä telinettä kierrätykseen kun löysin netistä kuvan missä oli samanlainen teline (edit. se olikin viinipulloteline) ripustettu pyyhetelineeksi. Mustalla sprayllä maalasin telineen ja ripustin HM:ltä ostetut pyyhkeet siihen. Sai teline vielä meiltä paikan eikä lähtenyt metallinkierrätykseen. Siksak-kuviolliset pyyhkeet ovat olleet käytössä jo ties miten kauan ja yhtä hyvänä pysyneet kuin ostohetkellä! Pyyhkeissäkin on paljon eroja, esim. viimeksi ostetut valkoiset pyyhkeet samasta kaupasta ovat jo hieman karheat vaikka käytän huuhteluainetta. 

Ensimmäisessä kuvassa näkyy myös tuunattu Sky Planter- ruukku. Puskan nimeä en tiedä mikä siinä tällä hetkellä roikkuu, mutta veikkaan ettei elä tuossa kauaa kun kasvi tarvitsee enemmän vettä mitä ruukku antaa. Muutamat lehdet jo keräillyt tasoilta pois. Oli vaan pakko kokeilla josko viihtyis tuossa. Saniainen on viihtynyt kaikkein parhaiten väärinpäin, harmi vain että se kasvoi niin isoksi ettei ruukku enää riittänyt ja kasvuvara loppui. 

Viimeisiä lämpimiä päiviä elellään ja ollaan saatu nauttia vesisateistakin. Yksi sateinen päivä päätin laittaa leivinuuniin tulet ja voi vitsit minkä virheen tein. Arvaatte vaan miten siinä kävi kun ei ole pitkään aikaan lämmitetty, tuuleton ja sateinen päivä. Niin.. hirveet savut sisälle ja loppupäivän jynssäsin kattoja, ovia ja joka paikkaa puhtaaksi. Verhotkin piti laittaa pesuun. Hermo meni ja sanoinkin miehelle että se oli viimeinen kerta kun kosken koko takkaan 😀 Ja mustaksi meni valkoinen takkakin, onneksi on vielä maalia jäljellä! Enkä mä ny tosissaan ollut, tänäänkin sytytän tulen takkaan 🙂 Onpahan nyt puhdasta, kattoa myöten. Jotain positiivista siitäkin sytytysoperaatiosta! Rauhallista päivän jatkoa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *