Vihertävä keittiö

Moikkamoiii! Toivottavasti teillä on ollut kiva päivä. Sen verran omasta päivästä että pääsin tänään ihan yksin shoppailureissulle ja kävin myös kampaajalla. Ah, luxusta, tekipä hyvää pitkästä aikaa. Nyt kuulkaas vihertää, nimittäin meidän keittiössä. Toin ulkoa loputkin yrtit sisälle ennen pakkasia ja ruukkuja löytyy joka kolkasta 😀 Laventelia olin tuohon toiseen ruukkuun istuttavani mutta kyllä tuo enemmän näyttää timjamilta.. Jaa-a, missäköhän meni pieleen. No tuoksuu se timjamiki hyvälle!

DSC_1745%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1755%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1754%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1734%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1748%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Hakusessa oli kasvilamppu oliivipuulle ja istuintyynyt uusiin tuoleihin. Molemmat löysin, joten hyvä reissu oli! Violetti valo ei ehkä ole kaikkein lemppariväri mutta pääasia että puu pysyy hengissä. Paljon se kasvoikin kesän aikana kun sai olla auringon valossa ulkona. Vielä olisi perunamaa kuokkimatta, sitten alkais olemaan syksyn puuhat valmiina. Kasvihuoneesta tuli satoa, mutta osa tomaateista ei ehtinyt kypsyä joten toin vihreät tomaatit sisälle. Hyvin kypsyvät kananmunakennoissa omena seuranaan 🙂 Nyt pikapikaa keittiön puolelle, lapset tulevat ihan just koulusta ja ruoka vielä puolitiessä. Nautitaan syksyn ihanista väreistä ja auringonvalosta!

2 kommenttia “Vihertävä keittiö

 1. Minä viherrän… -kateudesta!☺<br />
  Toin ensimmäisiä yrttejä kasvihuoneesta sisälle jo noin viikko sitten, -ja kitukasvuisina kärvistelevät (kompostiin joutunevat pian…)<br />
  Tänään siskoni oli auttamassa ja mm. tyhjensimme toisen kasvihuoneen. <br />
  Salvian istutin maahan (kasvulaatikkoon) ja rosmariinin vielä ajattelin tuoda sisälle.<br />
  Varmaankin ihan turhaan… yksi kasvilamppu olisi, mutta jotenkin se vain minulla kuuluu kevääseen. Silloin sitä ei tarvitse kovin kauaa pitää päällä kun alkaa aurinko paistamaan. <br />
  No onneksi ensi kesänä voi laittaa uudet kasvamaan.☺

  1. Heh, ei nyt sentäs :)<br />
   <br />
   Sulla olikin niin paljon kauniita juttuja kasvamassa että puutarhan tyhjentämisessä meneekin hetki 🙂 Jotenki tuntuu että tämä kesä meni liian nopeesti ohi, ei ehtinyt edes mun porkkanat täyskasvuisiksi. Höh..<br />
   Kasvilamppua kokeilen nyt ekaa kertaa, viime talven tuo oliivipuu säilyi just ja just hengissä ja kesän aikan kasvanut hurjasti, joten pakko saada se pysymään hengissä. Jospa lamppu hieman auttais!<br />
   <br />
   Mukavaa loppuviikkoa &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *