Tee itse – Kuorinnat ja naamiot

Heipsis! Ajattelin että myös teitä saattaisi kiinnostaa naamiot ja kuorinnat joita olen käyttänyt kotona jo pitkään. Kun käytin loppuun kaupasta ostamani kuorintavoiteet ja naamiot, en ole enää muita käyttänyt kuin itse tehtyjä. Aika tarkkaan mietin nykyään mitä iholleni laitan ja tarkistan tuoteselosteen joka kerta kun ostan uuden ripsivärin tai puuterin.

Sain kosmetologiltani listan niistä ei niin kivoista ainesosista ja pyrin välttämään niitä. Pari shampoota ja meikkiä lensi roskiin samantien. Myös deodorantin vaihdoin alumiinittomaan. Kokeilin kahtakin erilaista, mutta sitten annoin periksi. Deodorantit eivät olleet tarpeeksi tehokkaita. Jouduin turvautumaan uudelleen vanhaan deodoranttiin. Suosituksia otan ilomielin vastaan jos teillä on antaa vinkkiä.

Ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteissa pyrin kuitenkin käyttämään vain tuotteita joissa ei lue mm. sanahirviöitä Methylisothiazolinone tai Methylchloroisothiazolinone tai Polyamidopropryl biguanide. Hui, kun oli hankalat kirjoittaa! Mutta nyt helpot ohjeet kuorintaan ja erilaisiin naamioihin.

DSC_3685%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29.j

 

Kuorinta-aine kasvoille

1 rkl sokeria

1 rkl hunajaa

1/2 rkl kaurahiutaleita

 

Hiero kasvoille ja huuhtele lämpimällä vedellä pois.

 

Kookosöljy-kaakaonaamio

1 rkl hunajaa

1 rkl kaakaojauhetta

1 rkl kookosöljyä

 

Anna vaikuttaa kasvoilla ja kaulalla 10 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä pois. Naamio kosteuttaa ja pehmentää ihoa ihanasti!

 

Kosteuttava naamio

1 rkl hunajaa

1 rkl kookosöljyä

1 rkl oliiviöljyä

 

Anna vaikuttaa kasvoilla 15 minuuttia ja huuhtele pois lämpimällä vedellä.

 

Ravitseva naamio

1 rkl avokadoa

1 tl oliiviöljyä

1 tl kaurahiutaleita

 

Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele pois lämpimällä vedellä.

 

Puhdistava naamio

1 kananmunanvalkuainen

1 tl hunajaa

puristettua sitruunamehua

 

Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele pois lämpimällä vedellä.

 

Kaikki yllä olevat ohjeet on kasvoille, mutta melkein kaikkia olen käyttänyt myös vartalolla.Tein viime saunareissulla tuon kookosöljy-kaakaonaamion ja tyttö halusi välttämättä kokeilla samaa mustaa naamiota omiin kasvoihin 🙂 Meillä oli hauskaa ja pojat nauroi kun oltiin kuulema niin hassunnäköisiä! Ihosta tuli pehmeä ja silkkinen naamion jälkeen. Suosittelen! Nyt liityn toisten seuraan Roosa nauha-iltaan <3

 

 

 

 

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *