Ainako yhtä ajoissa?

DSC_2094%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2089%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2090%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Ainakin tässä asiassa 😉 Nimittäin laitoin ekat jouluvalot. Mitäpä sitä jahkailemaan kun tänään teki mieli laittaa. Okei, muut katsoivat vähän kieroon kun hain varastosta laatikollisen valoja ja valikoin sieltä yhdet kelottuneen puun ympärille. Tyttö siinä kysyi `Äiti onko nuo oikeet jouluvalot?  Ni onko nyt lokakuu?` Nauratti niin kovasti koko kommentti. Pöhkö äiskä! Meinasin käydä selaamassa blogista aiempia vuosia, josko sieltä olisin nähnyt että milloin olen ekat valot laittanut. Ja pyh, nyt alkoi tunnelmointi ja joulun dototus, se pitää aloittaa silloin kun siltä tuntuu.

Ulkona tuuli kovaa, huomaatteko kun tuuli jäi kuviinkin 😀 Pilkkopimeää ja jalusta mukana, mutta hyrr miten kylmä ja voimakas tuuli. Koristemintutkin heiluu kuvassa 😀 Jos ihmettelet mitä lilja tekee callunoiden seassa niin tökkäsin sen ulos voimakkaan hajun takia. Jännä kun jotkut lajikkeet ei tuoksu ollenkaan ja toiset taas niin voimakkaasti ettei voinut edes wc-kukkana pitää. Nyt Netfilixin sarjan kimppuun ja sitten unten maille. Hyvää yötä ja huomenta!

6 kommenttia “Ainako yhtä ajoissa?

 1. Ihanan näköiset 😍 Nyt mäkin voin laittaa 🙂 Mä olen aina meilläpäin se eka, välillä aivan hävettää 🙈 Mutta minkäs voit, kun pimeys ärsyttää

  1. Sama täällä meillä ku on jo jonkin aikaa tehnyt mieli laittaa jouluvalot ja kellään muulla ei oo 😀 Paljon kivempi tulla kotiinkin kun valot loistaa eikä joka puolella oo pimeää. Nyt vaan sinnekin suunnalle ekat jouluvalot, antaa ihmisten ihmetellä meitä jouluhulluja 😉 <br />
   Kiitos Mia &hearts;

 2. Täälläkin parit tunnelmavalot pihalla,jouluvaloiksi ne muuttuu sitten marraskuussa:)Meillä ei pihavalaistusta ja piha iltaisin säkkipimeä.Siksi kiva laitella valoja…Joulua en vielä fiilistele yhtään:)

  1. Pihalla on meilläkin ihan säkkipimeää kun sammutetaan aina yöksi kuistin valot. Täällä ei ole katuvaloja lähellä joten kiva jotain valoa jättää yöksi ulos. <br />
   <br />
   Odotan kovasti jo ensilunta (jospa jo tässä kuussa) ja siitä lähtee joululaulujen kuuntelu. Muutamat joululahjatkin on jo paketissa. Viime vuonna joulun aika meni niin pian ohi että ajattelin aloittaa hyvissä ajoin tunnelmoinnin :)<br />
   <br />
   Mukavaa viikkoa sinne!

 3. Minäkin silloin laitoin kun uhkasin 😀 Meillä tosin on jo aikamoinen joulumaa takapihalla, en ole vielä tohtinut laittaa kuvia blogiin. Ihanan tunnelmallisia niin teillä kuin meilläkin &hearts;

  1. Hyvä me! Laita kuvia vaan blogiin! Naapurit oli sanonut lapsille että onpa teillä kauniit valot pihalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *