Tuolien maalaus?

Mukavaa tiistaipäivää! Olen pohtinut muuraistuolien maalausta. Sain ajatuksen etten maalaisikaan tuoleja kun laitoin taljat istuinosaan. Vain istuinosa on tuoleissa hieman kulunut ja nyt kun jäljet ovat piilossa, ne ei ota silmään. Kaipaisin teidän apua, mitä olette mieltä maalautanko tuolit vai jätänkö tuollaisiksi? Tuoleista tulisi joko mustat tai valkoiset, tällä hetkellä valkoinen miellyttää enemmän. Tuolien nykyinen sävy riitelee hieman tuon pähkinänruskean kanssa jota meillä on keittiössä. Olen makustellut asiaa jonkun aikaa ja nyt haluaisin kuulla teidän mielipiteen. Riiteleekö tuolien väri keittiön kiintokalusteiden ja lattian kanssa?

Jos minä saisin päättää niin pähkinänruskeat lähtis keittiöstä kokonaan pois mutta se kun ei ole mahdollista 😀 En uskalla edes ehdottaa miehelle asiaa ennen kuin ollaan talossa asuttu se kymmenen vuotta. Sen jälkeenhän voi huoletta alkaa remppaamaan jostain päästä, eikö! Ps. Ihana ystävä piristi mua ja toi noin paljon kukkia <3

DSC_2110%20%E2%80%93%20kopio.jpg

8 kommenttia “Tuolien maalaus?

 1. En maalaisi, antaisin olla. Antaa särmää. Pelkkä valkoinen/musta sisustus alkaa olla jo niin nähty.

  1. Minä taisin tulla siihen tulokseen teidän kommentteja lukiessa että jätän tuolit tuollaisiksi, ainakin tässä vaiheessa. Kiitos Hansu mielipiteestäsi!

 2. Älä maalaa tai jos jossain vaiheessa päätät maalata, niin mustaksi maalaisin, Mielestäni tuolien väri ei riitele muun ruskean kanssa on kiva yhdistellä eri puun värejä keskenään se vaan tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisamman. Tämmöisiä ajatuksia minulla ja olen aiheesta lukenut myös jostain sisustuslehdestä.

  1. Kuukauden verran olen katsellut kokonaisuutta ja olin sitä mieltä että sopivat hyvin muiden ruskeiden sävyjen kanssa yhteen, mutta tuntui että sokaistuin jo koko asialle, ihastuin tuoleihin niin kovasti kun ne ostin ja halusin vielä kuulla teidän mielipiteen :)<br />
   <br />
   Itse yhdistelisin ehkä kahta eri puunsävyä keskenään mutta kolmas on jo ehkä liikaa. Kiitos kun vastasit!

 3. Kauniit tuolit! En minäkään maalaisi. Hyvin mielestäni sopii tuo vaaleampi puunsävy keittiöönne. Jos maalaus tuntuu kuitenkin kivemmalle vaihtoehdolle, niin sitten annan ääneni valkoiselle. 🙂

  1. Jätän tuolit maalaamatta, ainakin toistaiseksi. Katsotaan sitten kun pitää taljat ottaa keväällä pois että haittaako kuluneet istuinosat liikaa. Kiitos Kaisa mielipiteestäsi!

 4. Mulla on pienimuotoinen allergia kaikkia puunsävyjä kohtaan… vain hyvin vaalea, ei punaiseen eikä varsinkaan kellertävään taittava puu menee pienin ripauksin. Meillä oli keittiössä ennen valkoisia tuoleja, mutta nyt olen jo pari vuotta pitänyt kahta erilaista tuoliparia, joista toiset ovat valkoiset ja toiset mustat – jälkimmäiset tuovat ihanaa särmää muutoin vaaleaan keittiöön. Ehkä nämä teidän tuolit maalaisin valkoiseksi. Toisaalta miettisin tarkkaan lähtisinkö design-tuoleja maalaamaan lainkaan. En tainnut siis vastata lainkaan kysymykseesi…?! 😀

  1. Heidi, mua myös hieman kauhistuttaa tuo ajatus maalaamisesta, mutta istuinosat on sen verran kuluneet että onneksi nuo taljat peittää ne osat. Katsotaan sitten myöhemmin uskallanko maalata tuolit.<br />
   <br />
   Tuossa meidän keittiössä on nyt kolmea eri puunsävyä(!) kääk! Siksi kysyinkin teidän mielipidettä kun itse jo hieman sokaistuin, ihailen vaan uusia tuoleja 😀 hih!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *