DIY- Säilytys legopalikoille

DSC_2228%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2194%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Sunnuntaita! Leppoisaa sellaista. Törmäsin Youtubessa videoon jossa oli tehty pilttipurkeista legoukkojen päitä 🙂 Poika näki videon ja tykkäsi ideasta älyttömästi, joten pakkohan näitä oli kokeilla! Tarvitset vain lasipurkkeja, keltaista akryylimaalia, vettä ja mustaa teippiä, mistä leikata silmät ja suu. Oma akryylimaali oli sen verran tujua tavaraa että sitä piti lantrata vedellä, että sain pyöritettyä maalin lasipurkin sisälle. Lasipurkkien kuivuttua leikellään mustasta teipistä ilmeet legoukkeleille ja purkit ovat valmiit! Minusta näistä tuli tosi kivoja ja lapset tykkäsivät vielä enemmän.

Youtubessa on video minkä mukaan nämä tein. Pojalla on citylegoja aivan älytön määrä ja usein haluaa säilyttää erillään tietyt osat ja ukkelit, joten nämä on siihen tarkoitukseen just hyviä. Ja aivan pienen pienille osille myös tosi kätevät, joita ei meinaa millään löytää isosta legokasasta kun alkaa rakennuspuuhiin. Kannet ajattelin maalata vielä keltaisella spraymaalilla niin saadaan hatut ukoille. Meinaatko sinä kokeilla?

J / white & black - -

4 kommenttia “DIY- Säilytys legopalikoille

  1. Ei, mutta kyllä on hauska idea! Ja toteutuskin näyttää tosi hyvältä. Saattaisinpa kokeilla itsekin tuota. Eli kiitos kovasti kivasta ideasta!

    1. Moi Saara!<br />
      Tää idea oli kyllä niin hauska että heti piti kokeilla. Ja voihan näissä säilyttää ihan mitä vaan, jos ei legoja löydy 🙂

  2. Hauskat :-). Meillä pitää vielä hetki odotella enbenkuin uskallan lasipurkkeja käyttää meidän pikkumiehen huoneessa. Muutoin varmaan tekisin näitä heti.

    1. Joo nämä ei sovellu ihan pienten lasten käyttöön, ehkäpä vuoden kahden päästä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *