Macrame

 

DSC_2238%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

 

DSC_2234%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2245%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Ihanaa lauantaita! Ulkosauna päällä, grillipaikalla tulet. Enää kynttilöiden sytytys ja lämmintä vaatetta päälle niin voi mennä ulos makkaran paistoon ja välillä käydä saunasta vilvoittelemassa terassilla. Noista edellä mainituista on meidän lauantai-ilta tehty! Illalla kun hämärtyy, luvattiin lapsille että ollaan piilosta. Jokavuotinen piiloskisa syksyllä kun illat pimenevät.

Tällä kertaa en tehnyt itse vaan ostin 😉 Nimittäin olen pitkään katsellut seinävaatteita ja Kärkkäiseltä löysin kauniin, mustan yksilön. Tällaisen voi tehdä myös itse. Hakusanoilla Diy Macrame, Makramee seinävaate tai wall hanging macrame löytyy ohjeita näihin seinävaatteisiin. Yhden vaaleansävyisen kokeilen tehdä makkarin seinälle, kunhan saan oikeaa lankaa käsiini. Puurima löytyy metsästä.

Syksyn värit olohuoneessa ovat pitkälti samat kuin kesällä, ainoastaan ripaus kultaa ja mustaa enemmän kuin ennen. En vaan tiedä kauniimpaa kuin valkoisen, mustan ja kullan yhdistelmä <3 Eikä minua tosiaan yhtään haittaa vaikka vähän hopeaakin on joukossa. Käytänhän hopeisia ja kultaisiakin koruja sekaisin. Toisille hopean ja kullan yhdisteleminen on ehdoton nou, mutta itse olen aina tykännyt yhdistellä niitä myös asusteissa ja koruissa. Minulla on täällä yksi somistusprojekti menossa, hain tarvittavat tuotteet tänään ja jatkan nyt sisustushommia, kerkeän vielä hetken touhuta ennen grillaamista ja saunaa. Niistä kuulette kuvien kera myöhemmin. Ihanaa tämä syksyn aika kun tekee mieli koko ajan sisustaa jotain nurkkaa! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *