Nyt olohuoneessa..

DSC_2377%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29-h

Aika valkoiselta näyttää nyt olohuoneessa, vielä kun saataisiin lumi takaisin niin ikkunamaisemakin olis toivotumpi. Syksyn synkät vesisateet ei vaan oo mun juttu. Vaikka on tuolla vesisateessakin ihan kiva urheilla 😀 Urheilut on vaan jääny hieman vähemmäksi pitkittyneen flunssan takia, mutta silti olen yrittänyt kävelylenkeillä käydä. Juoksemaan ei ihan heti pysty. Tänne satoi ensilumi, I-H-A-N-A-A. Siis se tunne kun ensimmäiset lumihiutaleet leijailee taivaalta. Ihan ei suksikelejä kuitenkaan tullut, poika tosiaan oli jo menossa hiihtämään nurmikolle.. Kaksi vuotta sitten täällä meillä oli täysitalvi samoihin aikoihin. Aika jännä että unohdin tuon ihan täysin! Valokuva kahden vuoden takaa muistutti.

Ajateltiin tänään viettää Halloweeniä ystävien kanssa kun lapset halusivat mummulaan. Ihan siis ilman maskeerauksia. Meinasin saada sydärin kun mentiin lasten kanssa yhteen lelukauppaan ja siellä oli myyjällä kunnon säikytysilme kasvoilla heti oven suussa! Hyi, säikähdin kun luulin aluksi nukeksi 😀 Poika vaan tuumas että olipa hieno meikki. Jep 🙂

 

DSC_2391%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Saa nähdä miten pelästyn jos illalla lähdetään johonkin ;D Nyt kuitenkin toivotan kaikille hyvää viikonlopun jatkoa ja Halloweenin juhlijoille riemukasta iltaa. Sauna kutsuu tätä tyttöä, sitten valmistelemaan iltaa varten. Moikka!

 

 

 

2 kommenttia “Nyt olohuoneessa..

 1. Hei! Mistä tuo ihana olohuoneen kattolamppu on hankittu? Ja minkä valmistajan se on? Juuri tuollaista olen etsinyt minunkin olohuoneeseen. <br />
  T.Minna

  1. Hei Minna,<br />
   <br />
   Pari vuotta sitten ostin valaisimen taloon.comista, aivan ihana valaisin! Näitä löytyy kahta kokoa, minulla se isompi. Olen tehnyt juttua siitä blogiin, täällä: <a rel="external nofollow" href="http://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2014/12/olohuoneeseen-messinkinen-valaisin&quot; target="_blank">http://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2014/12/olohuoneeseen-messinkinen-valaisin</a><br />
   <a rel="external nofollow" href="http://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2014/12/olohuoneen-uusi-valaisin&quot; target="_blank">http://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2014/12/olohuoneen-uusi-valaisin</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *