Rosoisuutta

DSC_2399%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2428%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Jotenkin tämä viikko meni tosi nopeaa ohitse, kiva kun viikonloppu on vielä edessäpäin. Ja huomenna Pyhäinpäivä. Erityisen kivan tästä perjantaista teki kampaamoreissu. Olin menossa aamulla keskustaan ja tuli vaan olo että haluan hiuksiini jotain uutta! Niimpä soitin ja varasin ajan. Parturi kysyi että pääsisitkö vaikka heti. Enhän mä nyt kuvitellut että saan ajaa suoraan parturiin.

No polkkatukan kanssa lähdin kotia. Kääk. Siis minä jolla on aina ollut pienestä pitäen pitkä tukka. En tiedä mikä minuun aamulla iski, mutta kaikki jotka ovat hiukseni nähneet kehuivat että sopii tosi hyvin joten ei tämä äkkipikaisuus ehkä ollutkaan huono juttu 😉 Samalla reissulla kävin täydentämässä ruokavarastoa ja jääkaappi on täynnä herkkuja huomista varten. Kaupoissa myytiin kurpitsoja, hallloweentäytekakkuja, hattuja, viittoja, muovisia hämähäkkejä ja muita härpäkkeitä. Eikö sitä Halloweenia juhlittu jo viime viikonloppuna? Vai oonko mä nyt ihan väärässä 😀 Ainakin viime viikonloppuna näin monet maskeeraukset ja asut ihmisten yllä, mutta kai sitä voi juhlia vaikka kahtena peräkkäisenä viikonloppuna.. Tätä se teettää kun ei koskaan juhli amerikkalaisia juhlia – ei siis tiedä mistään mitään.

No oli miten oli, meidän normaali viikonloppu koostuu hyvästä ruoasta ja seurasta 😉 Päivän olen pitänyt leivinuunissa tulta ja illalla laitetaan liha muhimaan pataan huomista varten. Pyhäinpäivänä siis sytytetään kynttilöitä, herkutellaan ja istutaan rauhassa koko perhe pöydän ääreen. Tämä viikko on ollut niin kiireistä ettei olla montaa kertaa ehditty saman pöydän ääreen. 

Huomasittehan tuon kauniin oksan maljakossa. Hieman erilainen perjantaipuska tällä kertaa. Yleensä olen ostanut kimpun viikonlopun kunniaksi mutta takapihaltakin löytyi ihan kiva! Ja sopii betonitapetin seuraksi oikein hyvin, yhtä karuja ja rosoisia molemmat. Toivotan teille kaikille kivaa viikonloppua, rentoudutaan ja odotellaan lisää lunta <3 Täällä pieni, hento valkoinen kerros peittää maan, mutta lisää lunta kaivattais. Niin joo- tässä kuussa tulossa lupaamani arvonta, juhlitaan samalla niin blogisynttäreitä kuin sitä että Facebookissa on jo yli tuhat tykkääjää. 

2 kommenttia “Rosoisuutta

  1. Onpa ihana huone! Lähiaikoinna nähnyt paljon täällaisia erilaisia rujoja ja rosoisia sisustuksia ja ihastunut täysin:)

    1. Kiitos Jane :)<br />
      Tämä vierashuoneen betonitapetti on ihastuttanut pitkään ja näyttää aivan aidolta. Muut seinät meillä onkin valkoisia (paitsi eteisessä yksi musta seinä) joten kiva laittaa vähän erilaista pintaa. Betoni on yksi lemppareistani, siitä on tullut tehtyä kaikenlaista; penkkejä, askellaattoja, kynttiläkippoja ym.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *